Слави Ананиев Публикувано Септември 14, 2014 Report Share Публикувано Септември 14, 2014 От 2 дни забелязах като влизам през телефона в facebook не виждам обновленията на стената ми.Използвам wi-fi и влизам през m.facebook.com.Ако си променя състоянието през мобилният няма проблем, но ако обновя през лаптопа тогава през телефона не го виждам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 15, 2014 Report Share Публикувано Септември 15, 2014 Устройство, което ползваш - iPhone, Android, Windows Phone?Обновяваш ли информацията на приложение чрез дърпане на информация нагоре? Актуализирал ли си приложение до последна версия или ако ползваш чрез браузър - изчистил ли си кеша и бисквитките? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Слави Ананиев Публикувано Септември 16, 2014 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2014 имам самсунг S5250.изчистих всичко.забелязах че само споделено видео от вбох и ю туб не ми излиза.от телефона не виждам никакво споделено видео Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост