danina Публикувано Август 30, 2006 Report Share Публикувано Август 30, 2006 Здравейте!След като цял ден ходя по мъките с тази програма се предадох и реших да потърся помощ. Силно се надявам някой от вас да е ползвал тази програма и да може да помогне.Изчетох много на руски и уж правя нещата както е писано, но нестава нищооооооооо!Меню не мога да направя изобщо. Не стига това, ами и едно дивиди ми затри, докато уж правеше меню. Такъв номер не бях виждала. Просто изчезна и толкоз. Вярно, че и компа в момента ми е много зле, но мисля, че има и нещо в програмата. За пръв път се сблъсквам така с програма и ще бъда безкрайно благодарна, ако някой помогне. Тъй като имам нужда от много помощ може и по чат и във форума. Благодаря предварително! :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Август 30, 2006 Author Report Share Публикувано Август 30, 2006 Здравейте!Оправих сееееееее! Стана менюто! То било лесно и ако ви кажа каква дреболия ми е пречила. Обаче стана! Страхотно!Благодаря на Night_Raven затова, че ми помогна с изтребването на голяма гадина, която явно спъваше работата на целия компютър, в тома число и на тази програма.Благодаря и на vesodimov затова, че ми даде много интересна информация за тази програма и нещо повече, въпреки че вече бях се справила. Сега ще се усъвършенствам! А ето и кое ми помогна:Тук!На руски е. Има доста подробна информация, но специално краткото ръководство мисля, че би могло да се допълни още малко за да се избегнат хиляди опити.Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
charmedssss Публикувано Септември 24, 2012 Report Share Публикувано Септември 24, 2012 Здравейте,бих искал и аз да попитам нещо относно тази програма, а именно... правя си менюта и всичко е наред, но отида ли във менюто за избор на клипове и натисна ли бутон за обратно се връщам в основното меню, но то върви без звук, а и дава, че има 2 потока и е избрало някакъв който не съдържа звук. Как се оправя този проблем така, че щом се върна във менюто да си е със неговото си аудио. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Септември 24, 2012 Report Share Публикувано Септември 24, 2012 Обясненията ти са много преплетени за мен и за останалите и не е ясно къде правиш грешка и дали не си пропуснал или сбъркал нещо. Ако пък пишеш всичко подробно някой може да изгуби желанието си да ти изучава стъпките. По принцип аз самия не си рабирам какво съм питал преди и какво съм правел, та сега като погледна не си вярвам и на възможностите. Така че не очаквай някой да те разбере. Чудно ми е само как си получил два аудио потока???? Като аз самия някога търсех начин да приложа едно видео с два и повече потоци: Източник Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
charmedssss Публикувано Септември 24, 2012 Report Share Публикувано Септември 24, 2012 Здравей,ами по-просто казано имам няколко менюта като основното е видео меню което е със едно аудио за фон, а останалите са статични и със друго аудио за фон, но при преход от статично към видео меню се оказва, че не се сменя коректно аудиото и видео менюто остава без звук. Първото аудио е това от видео менюто, а второто това за статичните, но при прехода не се сменя номера на потока, а звукът от статичното не се чува понеже не е част от видео менюто. Пробвах с команди, но не съм на ясно с коя се задава преход и смяна на потока. Така предполагам, че вече би трябвало да е по-ясно. ПП:Оправих се, оказа се, че не трябва всичките менюта да са VMG Menu. Ако са всички такива аудиото се запазва при скока от едно в друго и се получава този проблем. :-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост