Jungle_Warrior Публикувано Септември 9, 2014 Report Share Публикувано Септември 9, 2014 Здравейте, реших с помощта на Imgburn да запиша ISO файла на Уиндоус Виста Сервизен пакет 2, но получавам следната грешка I/O Error (имам screenshot в прикрепените файлове в темата). А искам да спомена също че записвах на скорост 1x но след като видях на диск-а (DVD-R 4.7 GB) че минималната е 4х повторих отново процеса при скорост 4x и пак същата грешка!Тогава реших да запиша файла на флаш памет използвайки Windows7 Usb DVD Download Tool - според него ISO файла и невалиден (screenshot в прикрепените файлове) Някакви идеи ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Септември 9, 2014 Report Share Публикувано Септември 9, 2014 Ми така ще е, като правиш имидж на имиджа.Запис на имидж се прави без допълнителни програми, както е дадено на снимката. http://i57.tinypic.com/2883txy.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Jungle_Warrior Публикувано Септември 9, 2014 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2014 Ми така ще е, като правиш имидж на имиджа.Запис на имидж се прави без допълнителни програми, както е дадено на снимката. http://i57.tinypic.com/2883txy.pngИмаш предвид да го изпратя директно на DVD-то ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Jungle_Warrior Публикувано Септември 9, 2014 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2014 Не успях да разбера забележката на Zig Zag, някой да има решение обяснено по прост език ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 9, 2014 Report Share Публикувано Септември 9, 2014 Windows 7 USB/DVD Download Tool е малко по-капризна от други сходни програми и изисква файловата система в ISO файла да е по-изрядно и коретно зададена. Или опитай с друг ISO файл, който е създаден както трябва или е свален от MSDN, или опитай да си поправиш текущия ISO файл. Трябва да става с всяка програма за редактиране на ISO образи, като Ultra ISO, Magic ISO Maker, PowerISO и WinISO. Има дори видеа в YouTube, които показват как става това. Колкото до грешката при опит за запис с ImgBurn, там по всяка вероятност става въпрос за проблем с оптичното устройство и/или носителя. Ще мога да съм по-сигурен, ако дадеш извадка от дневника на програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Jungle_Warrior Публикувано Септември 9, 2014 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2014 Извадката от дневника:I 22:21:31 ImgBurn Version 2.5.8.0 started!I 22:21:31 Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600 : Service Pack 3)I 22:21:31 Total Physical Memory: 2 096 364 KiB - Available: 888 836 KiBW 22:21:31 Duplex Secure's SPTD driver can have a detrimental effect on drive performance.I 22:21:31 Initialising SPTI...I 22:21:31 Searching for SCSI / ATAPI devices...I 22:21:31 -> Drive 1 - Info: DTSOFT BDROM 1.05 (F:) (Virtual)I 22:21:32 -> Drive 2 - Info: HL-DT-ST DVDRAM GSA-H66N CB00 (E:) (ATA)I 22:21:32 Found 1 DVD±RW/RAM and 1 BD-ROM!Напълно си прав Night_Raven (да е по-изрядно и коретно зададена) защото свалих една с вграден Internet Explorer и преведена на български, ще пробвам с RTM! Какво мислиш за ImgBurn? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 10, 2014 Report Share Публикувано Септември 10, 2014 Извадката е крайно недостатъчна. Имах предвид, че ми трябва извадката от съответната сесия на запис. Какво мисля за ImgBurn? Ами, според мен е чудесно приложение, което предлага повече опции за настройка от всички други и е отлично написано. Това е най-доброто приложение за онези, които искат да могат да човъркат доста и да имат пълен контрол върху нещата и са готови да работят с не толкова лъскавия и шарен интерфейс. Т.е. като цяло мнението ми за програмата е доста положително, което може да се очаква, след като имам написано ръководство за нея във форума и преводът ѝ на български е мое дело. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Jungle_Warrior Публикувано Септември 10, 2014 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2014 Извадката е крайно недостатъчна. Имах предвид, че ми трябва извадката от съответната сесия на запис. Какво мисля за ImgBurn? Ами, според мен е чудесно приложение, което предлага повече опции за настройка от всички други и е отлично написано. Това е най-доброто приложение за онези, които искат да могат да човъркат доста и да имат пълен контрол върху нещата и са готови да работят с не толкова лъскавия и шарен интерфейс.Т.е. като цяло мнението ми за програмата е доста положително, което може да се очаква, след като имам написано ръководство за нея във форума и преводът ѝ на български е мое дело.Благодаря ти че се опитваш да ми помогнеш, а аз се извинявам за некоректната ми извадка!Ето и коректната ще съм ти благодарен ако я погледнеш.За SoftVisia 3.doc Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 10, 2014 Report Share Публикувано Септември 10, 2014 Не разбирам кое му е сложното. Всяка нова започната сесия на програмата си е обозначена с ден, дата и час. Или ми кажи датата и часа на проваления опит за запис, или ми дай само нея част в друг текстов файл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Jungle_Warrior Публикувано Септември 10, 2014 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2014 Благодаря на всеки опитал се да ми помогне, оправих проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 12, 2014 Report Share Публикувано Септември 12, 2014 Няма да е лошо да споделиш как си се справил с проблема, тъй като ако някой има същия проблем решението ти може да му помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Септември 12, 2014 Report Share Публикувано Септември 12, 2014 Благодаря на всеки опитал се да ми помогне, оправих проблема. Звучи егоистично. Ти си се оправил и повече нищо друго не те интересува. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост