Jump to content

Грешка при инсталиране на видео драйвера

Препоръчан пост

-Разбрах за мулти-мониторинг-а. Явно с такава програма правят много "залепени" монитори да предават една картина... -ясно. Благодаря.

-А, под "по-сложни" интерфейси имам в предвид че по-старите версии ми бяха поне на мен по-лесни за ориентиране из настройките. На тези като че ли(мое мнение),  е по-усложнено от към менюта, подменюта и т.н.... Опции които се дублират в менюто(могат да се променят от няколко подменюта...). - Бъгове, мисля че самата програма при мен се изключваше, трудно зареждаше, някой бутони по менюто не работят(да, просто са неактивни-това не съм го срещал отдавна, а е драйвер най-актуален на такава фирма...?!-не знам, аз го забелязях, -но може и моя грешката да е). Но и вие знаете и по-добре от мен, че когато една програма или драйвер си е "читав" и грамотно направен, дори и лаик да го инсталира и на каквато и да е операционна система, -просто си работи. Та това е. Може би наистина нещо имат проблем, може да е някаква несъвместимост(в моя случай). Слава Богу, сега с по-стар нямам проблем.

Сподели другаде

-А, под "по-сложни" интерфейси имам в предвид че по-старите версии ми бяха поне на мен по-лесни за ориентиране из настройките. На тези като че ли(мое мнение),  е по-усложнено от към менюта, подменюта и т.н.... Опции които се дублират в менюто(могат да се променят от няколко подменюта...).

Въпрос на лична преценка. На мен новите версии на Catalyst Control Center не ми е по-сложен.

- Бъгове, мисля че самата програма при мен се изключваше, трудно зареждаше, някой бутони по менюто не работят(да, просто са неактивни-това не съм го срещал отдавна, а е драйвер най-актуален на такава фирма...?!-не знам, аз го забелязях, -но може и моя грешката да е).Но и вие знаете и по-добре от мен, че когато една програма или драйвер си е "читав" и грамотно направен, дори и лаик да го инсталира и на каквато и да е операционна система, -просто си работи. Та това е. Може би наистина нещо имат проблем, може да е някаква несъвместимост(в моя случай). Слава Богу, сега с по-стар нямам проблем.[/size]

Зависи дали става въпрос за карта на настолен компютър или на лаптоп и откъде точно е изтеглян драйверъ. Поне аз не съм виждал подобни проблеми на настолен компютър.
Сподели другаде

Възможно при мен да е проблема, все пак това е мое чисто субективно мнение. Наистина няма логика чак толкова да са сбъркали от АМD че да имат такива проблеми с драйверите. Както и да е, както казах сега (за сега) съм добре с по-стар драйвер.

Сподели другаде