ozic Публикувано Август 27, 2014 Report Share Публикувано Август 27, 2014 Имах профил в Google+, но го изтрих. Обаче ми изчезна и Пикаса-та. Имах много качени снимки там и си стоят, но сега не мога да качвам снимки, защото, когато искам да го направя, ми дава да си направя нов профил Google+.Има ли начин да си върна Пикаса-та, но без да си правя Google+ профил? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Август 29, 2014 Report Share Публикувано Август 29, 2014 Имах профил в Google+, но го изтрих. Обаче ми изчезна и Пикаса-та. Имах много качени снимки там и си стоят, но сега не мога да качвам снимки, защото, когато искам да го направя, ми дава да си направя нов профил Google+.Има ли начин да си върна Пикаса-та, но без да си правя Google+ профил? Здравей, когато изтриваш профил в Google+, те предупреждава за изтриването и на свърданите с него компоненти. Picasa, е един от тях и няма как да го изполваш отделно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 30, 2014 Author Report Share Публикувано Август 30, 2014 Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост