Dodo_2909 Публикувано Август 17, 2014 Report Share Публикувано Август 17, 2014 Здравейте, искам да ви помоля за помощ. Скоро ми преинсталираха лаптопа и от тогава не мога са се свържа с мрежата си (с рутер съм). На телефона си се свързвам, но на лаптопа не става и не става. Пита ме за парола и аз си я въвеждам 100% вярно, но ми изписва "Ключа или вразата за достъп са невалидни". После се опитах за сменя типа на защита (беше WEP, смених я с WPA2), но отстрани до името ми излиза червен X и пише "Настройките записани на този компютър за мрежата не отговарят на изискванията на мрежата". Пробвах да рестартирам рутера, но не се получи. Пробвах и по всички начини, които открих в интернет, изтривах мрежата, пак я търсих, променях някакви там свойства, но не се получава. Опитах и да сменя паролата (беше комбинация от числа, малки и големи букви) с някаква само букви,но пак не стана и си върнах старата. Сега типа защита е на WEP и отново ми изписва, че паролата е невалидна. Рутера е на D-link, модел GO-RT-N150, отзад срещу H/V Ver пише:B1 с Windows 7 съм, а лаптопа е HP 620. Дано това е достатъчна информация, надявам се да ми помогнете!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Август 17, 2014 Report Share Публикувано Август 17, 2014 Така ли са ти настройките? Виж на снимката: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dodo_2909 Публикувано Август 17, 2014 Author Report Share Публикувано Август 17, 2014 Да, същите са. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 18, 2014 Report Share Публикувано Август 18, 2014 Как точно изтриваш мрежата? С други безжични мрежи можеш ли да се свържеш? Откъде е свалян драйверът за безжичната мрежова карта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост