baiatia Публикувано Август 15, 2014 Report Share Публикувано Август 15, 2014 Незнам темата ми за тука ли е но ...!Имам проблемче, с SD карта памет 4 гб(kingston).Като си пуснах фотоапарата (fuji-finepix-XP30), ми изписа , че паметта е пълна, а всъщност беше напълно празна.Компа я разпознава, като празна.Мога да качва и трия файлове от ПЦ -то.Форматирах я на FAT32, пак не става.Свалих с програмата ''SDFormatter''-форматирах е и с нея, но фотоапарата пак не я позна!Купих си друга карта ''kingston''-8 gb, с нея работи перфектно значи проблема не е от фотоапарата.Някакви идеи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 15, 2014 Report Share Публикувано Август 15, 2014 Проблема е в картата. Форматирайте я с тази програма в NTFS формат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baiatia Публикувано Август 15, 2014 Author Report Share Публикувано Август 15, 2014 Проблема е в картата. Форматирайте я с тази програма в NTFS формат.Нещо не ми върза! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 15, 2014 Report Share Публикувано Август 15, 2014 Извади картата със Safely Remove Hardware. Рестартирай машината и пробвай пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baiatia Публикувано Август 15, 2014 Author Report Share Публикувано Август 15, 2014 Ако това означава че е форматирана, значи не е решение, защото пак не стана! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 15, 2014 Report Share Публикувано Август 15, 2014 Във фотоапарата трябва да има опция за форматиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baiatia Публикувано Август 15, 2014 Author Report Share Публикувано Август 15, 2014 Изписва ми:Върешната памет е пълна моля поставете нова карта!Пробвах е и на друг фотоапарат, не я разчита! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 15, 2014 Report Share Публикувано Август 15, 2014 Щом и друг апарат не я разчита значи е повредена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост