barbuncela Публикувано Август 6, 2014 Report Share Публикувано Август 6, 2014 Здравейте хора! Пак съм аз! Не намерих подобна тема,и за това пускам нова. Въпросът ми е прост! Може би!? Имам една игра(не ми се смейте) дето на времето я играех и ми харесваше много.Само един файл EXE, не се инсталира.Вървеше даже под Windows 9x .Играла съм я и под XP.Сега обаче не иска да тръгва...Някъде из форумите,прочетох за файлове с изтекъл срок,и че трябва да се върне датата на компа.Направих го, върнах биоса назад с 5 години. Тръгна,обаче от програмите на Windows се изсипват куп съобщения...Първи е НОДА,неточна дата или нещо подобно, Актуализации за не знам си какво,стари драйвери,и какво ли не! Windows-са работи,ама тия съобщения...Има ли начин да излъжа тоя файл,и да мога да го ползвам (играта де) без да правя тези промени? Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 6, 2014 Report Share Публикувано Август 6, 2014 А ще кажеш ли коя е играта и какво е името на файла? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Август 6, 2014 Author Report Share Публикувано Август 6, 2014 А ще кажеш ли коя е играта и какво е името на файла?Bullуfrog! Скачаш с едни жабчета! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 6, 2014 Report Share Публикувано Август 6, 2014 Странен проблем наистина. По принцип има програма, която може да стартира процеси със задна дата, но в конкретния случай не се получава, може би защото играта използва дъщерен процес, на който не може да му се промени въпросната дата. Не се сещам за друг вариант, за жалост. Мисля, че ще се наложи да спреш да играеш играта и да намериш друга (евентуално подобна, която не е написана от олигофрени). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Август 6, 2014 Report Share Публикувано Август 6, 2014 Не е необходимо да се ползват стари приложения, които не стартират и крашват (при мен Win8). Ето работещата версия Bullyfrog.exe. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Август 6, 2014 Author Report Share Публикувано Август 6, 2014 Ей,благодаря ви!!!! Супер сте! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост