Night_Raven Публикувано Октомври 12, 2014 Report Share Публикувано Октомври 12, 2014 Можеш да опиташ следното:- деинсталираш текущата версия, която имаш;- инсталираш последната;- стартираш я и си влизаш в акаунта от нея;- спираш я и я деинсталираш;- инсталираш си отново желаната стара версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Октомври 16, 2014 Report Share Публикувано Октомври 16, 2014 Трябва ли първо да деинсталирам старата версия или просто мога да я обновя до новата?! При това хронологията ще се запази ли или да копирам за всеки случай файловете? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 16, 2014 Report Share Публикувано Октомври 16, 2014 Трябва ли първо да деинсталирам старата версия или просто мога да я обновя до новата?!Не прочете ли написаното на втория ред? При това хронологията ще се запази ли или да копирам за всеки случай файловете?Хронологията трябва да се запази. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Октомври 20, 2014 Report Share Публикувано Октомври 20, 2014 Подкарах 4-ката. За моята стара версия не успях да открия читав инсталационен файл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Еди Публикувано Декември 4, 2014 Report Share Публикувано Декември 4, 2014 Здравейте! От известно време имам проблем със вписването ми в Скайп на един Dell Inspiron mini с ОС Windows XP SP3. Версията е последната на Скайпа. При опит да се впиша излиза прозорец за подкана да запиша някакъв файл с браузъра си. Ето и картинката.http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/cqs1417720629v.jpgЗаписът нищо не прави. Същият проблем се появява и при опит за ръчно стартиране на обновяванията на ОС. Според мен проблема е в ОС, а не в скайпа, ама точно там ми се проявява проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 5, 2014 Report Share Публикувано Декември 5, 2014 Здравейте! От известно време имам проблем със вписването ми в Скайп на един Dell Inspiron mini с ОС Windows XP SP3. Версията е последната на Скайпа. При опит да се впиша излиза прозорец за подкана да запиша някакъв файл с браузъра си. Ето и картинката.http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/cqs1417720629v.jpgЗаписът нищо не прави. Същият проблем се появява и при опит за ръчно стартиране на обновяванията на ОС. Според мен проблема е в ОС, а не в скайпа, ама точно там ми се проявява проблема.А дали процесорът ти има SSE2 ?Питам във връзка със тази информация:https://support.skype.com/en/faq/FA12252/why-can-t-i-make-video-calls-on-the-latest-version-of-skype-for-windows-desktop Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 5, 2014 Report Share Публикувано Декември 5, 2014 Струва ми се като проблем с файлови асоциации. Изтегли този архив, разархивирай BAT файла от него и го стартирай. След това рестартирай компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост