jelio_jelev Публикувано Август 21, 2014 Report Share Публикувано Август 21, 2014 Компютъра ми е от подписа. По-нов процесор на това дъно няма как да стане. Значи няма да е много евтин ъпгрейда и то само за един скайп. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Август 21, 2014 Report Share Публикувано Август 21, 2014 А премахваш ли първо по-новата, преди да инсталираш по-старата? Има ли съобщение за грешка? Какво се случва? Да,премахвам първо по-новата версия,преди да инсталирам по-стара!Излиза съобщението"Скайп не е в състоянието да се свърже"!http://relhostpic.eu/images/2014/08/21/0EljJ.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 21, 2014 Report Share Публикувано Август 21, 2014 На първата и втората страници в темата има предложени варианти за залъгване. Не ги ли опита? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Август 21, 2014 Report Share Публикувано Август 21, 2014 Пробвах....не "сработват",аз затуй и потърсих допълнително помощ!!!Но с Patched версиите не съм пробвал,поради съмнения и недоверчивост! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 21, 2014 Report Share Публикувано Август 21, 2014 Друг вариант не знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Август 22, 2014 Report Share Публикувано Август 22, 2014 Хммм, при мен ту сработва ту отказва на 3.8.0.180, но като цяло вече не позволява и 3.8 да се свърже. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Август 22, 2014 Report Share Публикувано Август 22, 2014 Хммм, при мен ту сработва ту отказва на 3.8.0.180, но като цяло вече не позволява и 3.8 да се свърже. Е ти пък какво очакваше? Да работиш със стар софтуер ли? Много програми от времето на XP отдавна са в кофата и не работят по никакъв начин на новите операционни системи, ако ще да се убиеш! Същото е и със Скайп. Казва се - несъвместимост! Няма как да накараш стар скайп да се върже с новия и функциите да намират своите приложения. Отдавна си изгубил следите на скайп и може би е време да станеш човек. Ако искаш да си човек - стани човек! Не мизерствай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bakhus Публикувано Август 22, 2014 Report Share Публикувано Август 22, 2014 Да допълня: досега бях със v 4.2.0.169 и бях доволен от нея поради вече споменатите в по-горните постове причини. Вчера, след като не можах да се логна, попогледнах във форума, намерих темата и опитах метода на Zig Zag с редактирането на .xml файла - не стана(да спомена, че поради липса на време и мързел, както и огромния брой файлове от всякакъв вид, който чакат да бъдат записвани или прехвърлени другаде , все още си ползвам ХР).Май е трябвало да се поясни, че директория Roaming явно имат само другите ОС след ХР, защото при мен файлът е в C:\Documents and Settings\User\Application Data\SkypeТа, след редакцията промяна нямаше, пак не можах да се логна. С премахването на самия файл също нямаше успех - скайп започва да ме вписва в акаунта и така си и остава форевър. Върнах отново .xml файла в папката и го отворих - ред UIVersion въобще липсваше.Имах идея да инсталирам последната версия и от нея да използвам xml-а, но първо деинсталирах 4.2.0.169 - рестарт и сложих 4.2.0.187. Пак пробвах да се логна - пак неуспешно. Отворих пак xml файла и странно там се беше запаметила първата редакция - стоеше номерът на версията дадена в обяснението на Zig Zag(6.18.73.106).За последно сложих пачнатото .ехе на v 4.2.0.187 от линка по-горе и се логнах без проблем.Засега програмата си функционира нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Август 23, 2014 Report Share Публикувано Август 23, 2014 Е ти пък какво очакваше? Да работиш със стар софтуер ли? Много програми от времето на XP отдавна са в кофата и не работят по никакъв начин на новите операционни системи, ако ще да се убиеш! Същото е и със Скайп. Казва се - несъвместимост! Няма как да накараш стар скайп да се върже с новия и функциите да намират своите приложения. Отдавна си изгубил следите на скайп и може би е време да станеш човек. Ако искаш да си човек - стани човек! Не мизерствай.Ами допреди 2 дена си работеше перфектно. Така че нищо не съм очаквал, а ЗНАМ, че работеше перфектно. Просто явно не съм само аз, който рсботи със стар софтуер и малък и мек за пореден път нарушиха едно основно правило - да не се пипа нещо, което работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Август 23, 2014 Report Share Публикувано Август 23, 2014 Е ти пък какво очакваше? Да работиш със стар софтуер ли? Много програми от времето на XP отдавна са в кофата и не работят по никакъв начин на новите операционни системи, ако ще да се убиеш! . . . . Ако искаш да си човек - стани човек! Не мизерствай.Счетоводителката ми знаеш ли как псува новите Win - версии на счетоводната си програма? Но не може да ползва старите като при Skype, има ред законови актуализации. Пояснявам: На DOS си работеше бързо от Numpad, сега постоянно трябва да си мести ръката оттам и да цъка на мишката. Резултат - производителност наполовина. И ако искаш ми обясни защо от моите данъци трябва да се харчат луди пари за Win8 и съответния хардуер в НАП за да се чете входно устройство дискета (ако нямаш електронен подпис това е начина, флашки не са чували). Че и за антивирусна програма да се сканира текстов файл. Някаква линукс барака е предостатъчна. Или дори хартисал Win98. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maxx271 Публикувано Август 31, 2014 Report Share Публикувано Август 31, 2014 Аз съм с XP изпробвах 3.8 пачната работи без проблем също и 4.2 но при пускане на 2-ри скайп забиваше от всякъде как ми се иска да си ползвам 3.8 но е portable . В момента съм с 6..18 по-лека от обичайната версия за сега си работи нормално и съм включил 3 скайпа . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Красимира Митева Публикувано Септември 2, 2014 Report Share Публикувано Септември 2, 2014 Здравейте, от два дни се боря със скайп,Досега бях на 3,8 и си работеше перфектно. От два дни на служебния ми компютър не мога да се впиша. По принцип, въпреки че компютърът е сравнително нов не ми даваше нито да обновя, нито да инсталирам по-нова версия, но това не беше проблем.Опитах и с нова регистрация -пак нищо.Качвам 3,8-нищо.Качвам по-нова версия- не се инсталира.А на лаптопа си е супер.Не знам къде греша.Моля за съвет! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 2, 2014 Report Share Публикувано Септември 2, 2014 Версия 3.8 надали ще може да я използвате вече. Защо да не може да се инсталира по-нова? Деинсталирайте ли старата? Някаква грешка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Септември 3, 2014 Report Share Публикувано Септември 3, 2014 Толкова ли не може да замените един файл с друг? Викнете на помощ някой, който може. Просто се прави при СПРЯНА програма. При мен си работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Октомври 12, 2014 Report Share Публикувано Октомври 12, 2014 Не откривам ред "UIVersion"...(в.3.8.0.180) Отварям файла с Нотепад...да не би да го отварям погрешно? Дайте съвет! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост