Sten Публикувано Юли 28, 2014 Report Share Публикувано Юли 28, 2014 Компютъра е "второстепенен" и по принцип за свързване използвам USB адаптер TP-Link 722n. На компютъра е инсталиран ХР и линукс. Идеята ми е в редките случаи когато трябва да ползвам интернет оттам, да го правя през линукса и да не се занимавам да слагам антивирусна на ХР. А локалната връзка ми трябва, за да си пускам филми(на телевизора) от NAS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Юли 28, 2014 Report Share Публикувано Юли 28, 2014 Не съм пробвал но опитай да махнеш Default Gateway-а в настройките на XP-то и пробвай да пингнеш някой локален компютър.Все още не съм запознат с принципа на работа на Wireless устройствата но теоретично без Default GW трябва да имаш достъп само до локалните машини. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Юли 28, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 28, 2014 Забравих да спомена за рутера(TP-Link 1043ND) - може би там трябва да въведа някакво ограничение, но не ми е ясно къде точно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Юли 29, 2014 Report Share Публикувано Юли 29, 2014 Освен да се имплементира нещо с Parental Control друго не се сещам.Но мисля че първият вариант ще е по-лесен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост