aaster23 Публикувано Юли 14, 2014 Report Share Публикувано Юли 14, 2014 Здравейте съфорумници!Днес отново се обръщам към вас, с нов проблем...Имам статичен IP адрес, интернет доставчика ми казва, че портовете спрямо оптичното устройство са отворени, но не когато се опитам да хоствам нещо, никой порт освен стандартният 80 HTTP не работи...http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ пробвах над 90% от тези и само 80HTTP порт ми работи...Спрян ми е Firewall ... Не знам какво да правя вече... Свързън съм с кабел! Windows 7x64 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Юли 14, 2014 Report Share Публикувано Юли 14, 2014 пробвах над 90% от тези и само 80HTTP порт ми работи... Здравей. Кабела минава ли през рутер и има ли работеща антивирусна програма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Юли 14, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2014 Кабелът е пряко свързан към оптичното устройство и нямам антивирусни... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 16, 2014 Report Share Публикувано Юли 16, 2014 Как точно е спряна защитната стена? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост