aaster23 Публикувано Юли 8, 2014 Report Share Публикувано Юли 8, 2014 Здравейте съфорумници! Искам да ви попитам струва ли си да си Update-на BIOS-a ... Ако да какво ще спечеля? Може ли да ми се бъгне ако инсталирам под DOS файл който е от сайта на ACER ?(става дума за update-ващият файл) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2014 Report Share Публикувано Юли 8, 2014 По принцип BIOS се актуализира в два случая: 1) ако има някакъв проблем със системата и е възможно или сигурно, че актуализацията на BIOS/UEFI ще го отстрани; 2) ако в новата версия на BIOS/UEFI има добавена екстра/функция/поддръжка на хардуер, която потребителят желае. В противен случай, ако системата работи стабилно и няма оплаквания, няма нужда да се рискува с актуализация на BIOS/UEFI. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 11, 2014 Report Share Публикувано Юли 11, 2014 BIOS е от онези неща, които не се пипат, ако работят правилно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Юли 12, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 12, 2014 Знам, но ми казаха, че при update на BIOS, хардуера се сработва по-добре... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Юли 12, 2014 Report Share Публикувано Юли 12, 2014 Чула жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 12, 2014 Report Share Публикувано Юли 12, 2014 Знам, но ми казаха, че при update на BIOS, хардуера се сработва по-добре...Те могат да ти казват и че дядо Коледа носи подаръци. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост