maria11 Публикувано Юли 2, 2014 Report Share Публикувано Юли 2, 2014 Пробвах аз да си инсталирам Adobe Illustrator CS3 ,уж стана ,но почна да ми дава някакви грешки ,че трябва да преинсталирам и не мога да го ползвам и за временен период. Теглих какво ли не CC Cleaner,Adobe Uninstall и резултат 0 .Искам просто да го махна от компютъра си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 4, 2014 Report Share Публикувано Юли 4, 2014 Опита ли скрипта от тази страница? А това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maria11 Публикувано Юли 7, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 7, 2014 Да и страницата на Адоби както и инструмента за почистване видях и пробвах и не става ,ще пробвам и ще пусна едни скрийншотове за да се види къде се спъвам,просто всеки пък не стига до края тази деинсталация.Благодаря за включването Night_Raven. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maria11 Публикувано Юли 8, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2014 Ето какво се случва като започна процеса на деинсталация това става чрез Revo Uninstaller ,Star Unlocker също трих с него прочетох за него оттук - http://forums.softvisia.com/index.php/topic/11756-%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BC-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0/ ,но пак оставаше в Контрал панела -Програми . Вече не знам какво да правя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 11, 2014 Report Share Публикувано Юли 11, 2014 Опитай да инсталираш Windows Installer CleanUp Utility, след което отново да стартираш скрипта за почистване от първия линк, който дадох във втория коментар в темата (теглиш, разархивираш и стартираш CS3Clean.exe). Ако не помогне, опитай да стартираш директно Windows Installer CleanUp Utility и виж дали Adobe Illustrator ще я има в списъка с програми. Ако я има, я премахни/почисти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maria11 Публикувано Юли 16, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 16, 2014 Изтеглих програмката ,която ми показа ,скрипта тръгна после отидох в контрол панела и до изчистих Adobe Illustrator аз съм много щастлива .Огромно благодаря Night_Raven . A 1- та програмка да я премахвам ли Windows Installer Clean Up?П.П След като пуснах скрипта се появи конзола и аз следвах указанията и се получи по-лесно от предния ми опит. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 17, 2014 Report Share Публикувано Юли 17, 2014 Тогава опитай да я инсталираш, като изрично я стартираш с администраторски привилегии: десен клик -> Run as administrator (Изпълни като администратор). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maria11 Публикувано Юли 21, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 21, 2014 Night _Raven всичко е точно ,още веднъж Благодаря за помощта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chefo3s Публикувано Октомври 6, 2014 Report Share Публикувано Октомври 6, 2014 Горе описаният метод може ли да се използва и за Adobe Acrobat XI Pro, защото имам същият проблем с деинсталирането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Октомври 6, 2014 Report Share Публикувано Октомври 6, 2014 Ако бях видял темата 21 July 2014, щях още тогава да запитам каква е причината за този проблем. За да може потребителите да не повтарят грешките и пак да се насадят на такъв проблем.Та за какво иде реч? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 6, 2014 Report Share Публикувано Октомври 6, 2014 Горе описаният метод може ли да се използва и за Adobe Acrobat XI Pro, защото имам същият проблем с деинсталирането.Би трябвало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост