haste Публикувано Юни 30, 2014 Report Share Публикувано Юни 30, 2014 Здравейте,днес след като включих комптютърат и започнах да работя , се сблъсках с дразнещ проблем.Докато примерно сърфирам в интернет , всеедно нещо рефреш-ва.Супер дразнещо е.Също така забелязах , че излиза иконка в лентата ми от долу,ще дам картинка,за да видите.Това го прави на 2-3 мин.Съжалявам за калпавото обяснение и се извинявам ,ако съм сбъркал раздела. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юни 30, 2014 Report Share Публикувано Юни 30, 2014 Изтегли Autoruns и:1) стартирай програмата.2) избери Options -> Filter Options... -> постави отметки на Hide Microsoft entries и Verify code signatures -> OK3) меню File -> Refresh4) меню File -> Save... 5) архивирай създадения файл и го прикачи тук или в хост по избор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haste Публикувано Юни 30, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2014 http://dox.bg/files/dw?a=e9911b3dfe Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юни 30, 2014 Report Share Публикувано Юни 30, 2014 Премахни отметките оградени в червено. Рестартирай системата и виж дали ще се появи проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haste Публикувано Юни 30, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2014 Проблема продължава.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юни 30, 2014 Report Share Публикувано Юни 30, 2014 Изтеглете и стартирайте FRST:1) kликнете Yes, за да се съгласите с лицензионното споразумение.2) кликнете бутон Scan и изчакайте да се извърши сканирането.3) потвърдете с OK на създаването на двата лога: FRST.txt и Addition.txt, които ще се намират също на работния плот.4) прикачете 2-та лога тук или в хост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haste Публикувано Юни 30, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2014 http://dox.bg/files/dw?a=838310e4b6 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юни 30, 2014 Report Share Публикувано Юни 30, 2014 Вероятно това:C:\ProgramData\VIVACOM 3G USB Modem\OnlineUpdate\причинява появяването на иконата. В Safe Mode появява ли се? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haste Публикувано Юни 30, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2014 Ами одеве за кратко време бях в safe mode и не съм забелязал да се появява Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юни 30, 2014 Report Share Публикувано Юни 30, 2014 Пробвай да изключиш на този USB 3G Modem. Друго, което се сещам е да намериш и изключиш този сървис: Interactive Services Detection Start=>services.msc, намираш го и десен бутон=>start up type=>задаваш Disable. Може също да се поразровиш в настройките на Task Bar-а и да забраниш появата на иконата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yulia83 Публикувано Юли 1, 2014 Report Share Публикувано Юли 1, 2014 Аз имам проблем с Microsoft teredo tunneling adapter driver. Дава ми код на грешка 10. Как да отстраня проблема този драйвър?Имам проблем Microsoft teredo tunneling adapter driver, дава ми код на грешката 10. Какво да направя за да отстраня проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 1, 2014 Report Share Публикувано Юли 1, 2014 За каква операционна система става въпрос? За лаптоп ли става дума? Може ли снимка от Device Manager. Start=>devmgmt.msc Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haste Публикувано Юли 1, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2014 Между другото се оправих.Махнах флашката,въпросния "Vivacom" и не ми е правило проблем , но следващият път , като се наложи да я сложа и направи пак някакъв такъв проблем пак ще пиша.Благодаря все пак! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haste Публикувано Юли 2, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 2, 2014 ...damn,пак се появи проблема... :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 2, 2014 Report Share Публикувано Юли 2, 2014 Дори когато флашката е изключена? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост