Jump to content

Създаване на директория до програмните файлове

Препоръчан пост

Даденият от теб списък не ми върши никаква работа.

Изтегли MiniToolBox и го запази на работния плот. Постави отметка на List Installed Programs и кликни бутон GO. Ще ти се отвори текстов файл, копирай съдържанието му тук.

Също така повтори сканирането с HitmanPro, като този път я изтегли от връзката, която ти дадох, а не от торент тракер. Ако няма да спазваш точно инструкциите ми, не виждам особен смисъл да пиша.

Сподели другаде

• Отговори 63
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Направи сканиране с Malwarebytes Anti-Malware. Не мога да ти дам специфични и точни инструкции в момента. Надявам се ще се ориентираш в нея и ще успееш да я актуализираш, да намериш опцията за сканиране за рууткити в настройките, да я активираш и да премахнеш всичко открито. Ако не се оправяш, пиши, за да ти дам утре конкретни инструкции.

Разбира се накрая публикувай дневника от сканирането тук.

Сподели другаде

Инсталирах  Malwarebytes Anti-Malware .Програмата не може да се стартира. За части от секундата се показва едно черно прозорче, което в следващия момент се скрива и до тук. Нали с този проблем започнах темата в форума. Не мога да инсталирам която и да е програма. Със сигурност имам rootkits, защото вчера както работех на компютъра някой се включи с Team Viewer, курсора започна да се движи бързо по екрана, опитаха да влязат в пощата ми, изписа се някакъв адрес на румънски сайт и аз побързах да изключа компютъра. Като че ли ще трябва да преинсталирам системата. Какво е Вашето мнение?

Сподели другаде

Като за начало деинсталирай TeamViewer и TightVNC. Ако са ти нужни, после ще си ги инсталираш обратно.

Изтегли Junction. Разархивирай изтегления архив в удобна за теб папка.
Изтегли прикрепения файл junction.zip и го разархивирай в същата папка, в която разархивира самата програма преди малко.
Стартирай junction.cmd с администраторски привилегии (чрез десен клик -> Run as administrator... (Изпълни като администратор)).
Ще се отвори текстов файл. Копирай съдържанието му тук.

След това изготви дневници с FRST. Инструкции за това има в третия коментар в тази тема. Прикрепи двата файла към коментара си.

Сподели другаде

Нещо не сте спазили инструкциите...Не трябва да стартирате Junctions, а да изтеглите и архива, да го разархивирате и да стартирате Junction.cmd... Вие не бяхте изтеглили прикачения файл...

Сподели другаде

Явно обяснявам на китайски.

Нека започнем отдалеч...

Изтегли ли прикрепения архив junction.zip? Не говоря за първия архив с програмата, а този, който аз прикрепих към коментара. С еднакви имена са, така че ако не искаш да заместваш първия, просто го преименувай.

Сподели другаде

Здравейте! Всичко съм изпълнил според Вашите указания. Разархивирането на прикачения Ви файл ми даде резултатите, които Ви изпратих като снимки. При разархивирането на прикачения файл не видях файл с разширение .cmd. Това е.

Сподели другаде

Определено не си изпълнил инструкциите точно, защото това, което си дал, няма нищо общо с това, което ми трябва.

Ще се опитам да го улесня още повече.

Изтегли този прикачен файл junc.zip, разархивирай го някъде, след което кликни с десния бутон върху scan.cmd и избери Run as administrator (Изпълни като администратор).

Изчакай да се сканира, след което ще се отвори текстов файл. Копирай съдържанието му тук.

Сподели другаде

Изтегли RKill и го запази на работния плот. Стартирай го и изчакай да приключи. След това ще се създаде дневник в същата папка (работния плот) и ще се отвори в Notepad. Моля, копирай съдържанието му тук.

Сподели другаде