Armageddon8 Публикувано Юни 20, 2014 Report Share Публикувано Юни 20, 2014 Здравейте, Интересува ме, ако имам телефон с Андройд ОС, който поддържа NFC-технологията как мога да го използвам за разплащане? И дали изобщо все още е възможно в България?От това, което събрах до момента като информация - http://www.mastercard.com/bg/personal/bg/findacard/paypass/how_to_tap.html това е от сайта на мастеркард. Погледнах сайтовете на няколко банки, които като за начало предлагат карти с безконтактно плащане. Говорих с техните отдели за обслужване на клиенти, но те си нямаха и представа за ползването на телефона като средство за разплащане вместо картата.Не съм наясно в момента как точно става конфигурирането на телефона за такива разплащания? Ако някой има такава информация, ще го помоля да я сподели. Аз също, като намеря по-подробна информация ще актуализирам темата. Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост