stani_mir Публикувано Юни 20, 2014 Report Share Публикувано Юни 20, 2014 Имам инсталиран Домашний видео сервер и без проблеми гледам филми, снимки и слушам музика на телевизора. Не мога обаче да пусна онлайн филм на екрана на тв. Възможно ли е това и ако да - как? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stani_mir Публикувано Юни 21, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 21, 2014 Поправям се: Домашний медия сервер, а не видео сервер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юни 21, 2014 Report Share Публикувано Юни 21, 2014 Не знам за какво ми говориш. Като реша да пусна компа на телевизора, просто заменям монитора с телевизора и гледам всичко, включително онлайн видео. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stani_mir Публикувано Юни 21, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 21, 2014 Компютъра ми е лаптоп. Въпросът ми е може ли през медия сървъра да пусна картина от онлайн филм на лаптопа към ТV. Тъй като лаптопа ми е далеч от телевизора, не ми се тегли още един кабел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юни 21, 2014 Report Share Публикувано Юни 21, 2014 Ако ползваш платени стрийм услуги и пускаш този стрийм от акаунта си, оператора не позволява възпроизвеждане на потока на повече от едно устройство. Щом ми говориш за някакъв трансфер или синхрон, то тогава сайта засича две устройства и затова няма да виждаш, защото оператора е поставил ограничение. Същото, което се случва при Winam и StreamRipper. Рипера е поставен на уинампа като паразит, който да извлича стрийма, но сайта отдаващ стрийма засича две устройства и прекъсва връзката. Възможно е да сполучиш, ако рипера работи самостоятелно и същевременно ти изпълнява това, което рипва, но в случая Winamp черпи и подава на рипера. Както при теб компа ти подава на ТВ. Същото явление се случва и при VOYO. Там не може да правиш повече от една заявка в едно време - едновременно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stani_mir Публикувано Юни 22, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 22, 2014 Разбрах. Много благодаря за изчерпателното обяснение! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост