Jump to content

Как да гледам онлайн филми от лаптопа на тв?

Препоръчан пост

Имам инсталиран Домашний видео сервер и без проблеми гледам филми, снимки и слушам музика на телевизора. Не мога обаче да пусна онлайн филм на екрана на тв. Възможно ли е това и ако да - как?

Сподели другаде

Компютъра ми е лаптоп. Въпросът ми е може ли през медия сървъра да пусна картина от онлайн филм на лаптопа към ТV. Тъй като лаптопа ми е далеч от телевизора, не ми се тегли още един кабел. 

Сподели другаде

Ако ползваш платени стрийм услуги и пускаш този стрийм от акаунта си, оператора не позволява възпроизвеждане на потока на повече от едно устройство. Щом ми говориш за някакъв трансфер или синхрон, то тогава сайта засича две устройства и затова няма да виждаш, защото оператора е поставил ограничение. Същото, което се случва при Winam и StreamRipper. Рипера е поставен на уинампа като паразит, който да извлича стрийма, но сайта отдаващ стрийма засича две устройства и прекъсва връзката. Възможно е да сполучиш, ако рипера работи самостоятелно и същевременно ти изпълнява това, което рипва, но в случая Winamp черпи и подава на рипера. Както при теб компа ти подава на ТВ. Същото явление се случва и при VOYO. Там не може да правиш повече от една заявка в едно време - едновременно.

Сподели другаде