666 Публикувано Юни 18, 2014 Report Share Публикувано Юни 18, 2014 Здравейте Почвам направо с проблема ми.След като инсталирах уин 7 на компа ми се появи един странен дразнещ проблем.Атой е че екрана ми замръзва и трябва да кликна на него за да продължа да кажем с играта(по време на игра е най дразнещо).Това става при всеки рестарт или стартиране на компа,оправя се след няколко часа може и след 1 но може и след 3-4 часа,по същото време постоянно ме кара да конектвам нета си....След като се оправи няма проблем.....но до следващия рестарт...Предупреждавам че съм много зле в областа на компютрите :( Предварително благодаря на всеки отзовал се за моя проблем,ако трябва нещо питайте защото и аз незнам какво друго да кажа.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 20, 2014 Report Share Публикувано Юни 20, 2014 Т.е. ако играеш игра, играта просто спира, докато не кликенш с курсора някъде по екрана? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост