stelina Публикувано Юни 17, 2014 Report Share Публикувано Юни 17, 2014 Здравейте! Искам да се извиня, ако вече има тема с подобен проблем.Проблема ми е следния, Профилът ми във Фейсбук , е зададен, да изисква защитен код, при влизане от непознато устройство. Същият този код получавах на телефона , чийто номер е активен и e същия който съм дала при регистрацията. От два дни, обаче, не получавам код. Моля да споделите вашия опит при подобен проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юни 17, 2014 Report Share Публикувано Юни 17, 2014 Тия SMS-и да не мислиш, че са без пари, или че нямат ограничение за потребителите на фейса? Ако всички като теб вземат да си искат SMS-и, Марк Зукърбърг ще банкрутира и ще влезе в затвора за неплатен борч и никога повече няма да се занимава с интернет комуникации! Предполага се, че сте изчерпали лимита, а може би е време да си платите съобщенията, които пристигат. Плащайте. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stelina Публикувано Юни 18, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 18, 2014 Не пише , че има лимит. А и така да беше, трябваше да отбележат, иначе не само код, а всякакви известия има опция да получаваш . Къде им е сметката да пращат смс- и не ме интересува, дотолкова че Фейсбук сам си го е предоставил като опция. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юни 18, 2014 Report Share Публикувано Юни 18, 2014 И аз имам същия проблем и не мога да си вляза в профила. Има ли някакъв Имейл за връзка с админите на сайта или ще трябва да чакам да оправят проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stelina Публикувано Юни 19, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 19, 2014 Има обратна връзка, но искат да прикачиш сниман документ за самоличност, който да доказва по име, и рождена дата, че профила наистина е твой. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юни 19, 2014 Report Share Публикувано Юни 19, 2014 Хитър начин за сбиране на данни!!! Преди имаше друг начин за възстановяване на профила, ако не ти пратят код или си си сменил номера и нямаш достъп до него. Имаше и иМейли за връзка с админите, но сега са неактивни. Направо не знам какво да правя!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост