kreedz Публикувано Юни 15, 2014 Report Share Публикувано Юни 15, 2014 Здравейте,не знам дали темата е в правилен раздел и с риск го публикувам тук.Значи проблема ми е ,че графиката на компютъра,иконите на работния ми плот ,графика при игрите изглеждат различно отпреди .Сега не са ясно очертани чертите са мъгливи.Не знам причината за това наскоро имах проблем с дънната платка и сега са ми сложила нова. И с нова дънна платка ми дойде видео карта ,защото ми беше вградена. Видео картата ми е: Intel® 82945G Exprees Chipset Familiy драйвърите са си добре ,а преди бях с intel® g33/g31 express chipset family (Знам,знам слаби са ) с предишната ми видеокарта беше добре сами едни хоризонтални линии ми се появяха пред монитора ,но това не е болка за умиране ,но поне резолюцията или графика са си бяха по добре от тази.Сега нямам хоризонтални линии ,но пък такава гадна резолюция/графика . Като седна на друг компютър веднага се разбира разликата искам да ми е ,както преди ако ще с хоризонтални линии да ми се появяват по добре от тази.Как да го направя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Юни 15, 2014 Report Share Публикувано Юни 15, 2014 Здравей.За настолен компютър ли става въпрос? Какъв точно е монитора и с друг компютър дава ли добра картина? Още - виж и напиши каква точно е резолюцията в момента и на колко бита е цвета(би трябвало да е 32 bit). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 15, 2014 Report Share Публикувано Юни 15, 2014 Драйверът инсталиран ли е изобщо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kreedz Публикувано Юни 15, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2014 Да за настолен .Монитора ми е LG - Generic PnP Monitor.Не мисля,че е от монитора след като преди да занесем компютъра на ремонт всички беше ОК на 32x bit е разделителна способност - 1920x1080 Проверих го с Driver Booser и ми изписа ,че е с перфектен драйвър Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 15, 2014 Report Share Публикувано Юни 15, 2014 Аз не вярвам на никоя програма за откриване на драйвери. Затова питам отново: драйверът инсталиран ли е и ако да, откъде е набавен? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kreedz Публикувано Юни 15, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2014 От официалното страница на Intel също съм изтеглил един и съм го инсталирал ръчно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 16, 2014 Report Share Публикувано Юни 16, 2014 1. Отвори Device Manager, кликни два пъти върху Display adapters, после кликни два пъти върху видео картата, после иди на подпрозорец Driver, направи снимка на прозореца и я публикувай. 2. Публикувай и снимка на екран с проблем (т.е. лоша/размазана графика). 3. Какъв точно е мониторът? 4. Каква точно е дънната платка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kreedz Публикувано Юни 16, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2014 1-http://picbg.net/img.php?file=c124f922ebfd97d9.png 2-http://snimki.be/view.php?id=76874 –Може и да усетите разликата май така беше надписите на старите версии на Internet Explorer 3-Дънна платка ASRock 2Core1333DVI-2.66G 4-монитор - LG W2243(Analog) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 17, 2014 Report Share Публикувано Юни 17, 2014 Не виждам някакъв проблем на втората снимка. Мониторът, доколкото виждам, има и DVI вход. Към дънната платка трябва да има разширителна карта, която да добавя DVI изход. Ще е добре да пробваш да я монтираш и да свържеш монитора към нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kreedz Публикувано Август 5, 2014 Author Report Share Публикувано Август 5, 2014 Всичко се оправи благодаря ви за помощта било е от монитора Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост