imenapokazvane Публикувано Юни 10, 2014 Report Share Публикувано Юни 10, 2014 Здр. Пиша относно този коментар на потрибетл в този форум. Преди доста време е писан и темата му е заключена. Та интересува ме това. Той е писал че вайбър не е необходимо да имаш вайбър на телефона за да го използваш с този емулатор. Но този емулатор се явява един вид таблет. А аз нямам таблет. Съответно нямам сим карта сложена някъде където има вайбър. Емулатура работи влизам всичко ок, но като дам да ми изпрати код, го изпраща на вайбара на телефона ми, а телефона ми в момента няма вайбър. При мен всичко започна така. Счупих си телефона с вайбър (айфон 3), после си счупих и дисплея на таблета (Асус падфон) и намерих този емулатор който се явява един вид таблета ми. Но таблета ми е един вид офлайн понеже не мога да му сложа карта предвид това че нищо не се вижда на дисплея. А колкото до айфона за момента не мога да вляза във вайбър от него. А като вляза от този емулатор ми казва че на вайбъра на телефона ми ми е изпратило четирицифрения код. Има ли друг начин да си вляза във вайбъра. Евентуално посредством имейл/джимейл, фейсбу ъкаунт или нещо дрго. Просто не знам как да вляза от този емулатор без да имам вайбър на телефона. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юни 10, 2014 Report Share Публикувано Юни 10, 2014 Здравейте и добре дошли във форума.Бих ви предложил да разгледате този линк и предоставените неща в него.Надявам се да ви помогне и да видите как се случват нещата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
imenapokazvane Публикувано Юни 10, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2014 Здравейте и добре дошли във форума.Бих ви предложил да разгледате този линк и предоставените неща в него.Надявам се да ви помогне и да видите как се случват нещата.Здр. Благодаря за линка. Не съм го прегледал обстойно понеже съм рано сутринта на работа, на кратко нямам време в момента. Но не знам дали правилно съм разбрал от линка Ви там пише как да се инсталира. А аз съм инсталирал този емулатор (макар че при мен е малко по друг визуално, на практика е същия но малко по по друг начин ми показва всичко) Влязъл съм си в гугъл ъкаунта съответно с джимейла си, вписал съм си се и във фейсбука си. Имам инсталиран и вайбър, но ми иска четири цифрения код който ми е изпратил/а ваъбъра от емулатора на телефона ми. Но както казах аз нямам достъп до вайбъра си. Така че има ли начин да си вляза във вайбъра от емулатура без да имам достъп до телефонния си вайбър. п.сИзвинявай ако съм объркал нещо и неправилно се обяснявам в тези няколко реда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Юни 11, 2014 Report Share Публикувано Юни 11, 2014 Честно казано малко е объркващ словореда.Ако приемем, че мобилното устройство не работи или няма дисплей (поне аз така го разбирам) - то би трябвало да имате някакъв кабел, с който да можете да го включите към компютър и от там да влезете в телефона и да намерите съобщението, за да си вземете кода.Другият вариант (но за него не съм сигурен дали би станало) е да вземете на някой ваш приятел/познат телефона му и да си сложите вашата карта за да получите кода, след което го преписвате(вписвате) и готово. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
imenapokazvane Публикувано Юни 11, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2014 Дори и със кабел не става. Съобщението с кода е във вайбър а не във съобщения. Аз нямам достъп до вайбър. До всеки друг мой профил където и да е, да, имам. Но точно във вайбър от никъде не мога да вляза. Но благодаря за вниманието, ясно ми е че няма да стане докато не си оправя таблета или си взема друг смартфон. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост