Flyer Публикувано Юни 2, 2014 Report Share Публикувано Юни 2, 2014 Здравейте. Опреснявайки информацията си относно новостите в компютърния свят, реших да намеря най-бързите хардуерни компоненти към днешна дата (03.06.2014), и приблизителните им цени:MB: ASUS RAMPAGE IV BLACK EDITION 860 лв.CPU: Intel® Core™ i7-4960X Processor Extreme Edition 1400 лв.RAM: Corsair Dominator® GT with DHX Pro Connector 4 x 8 850 лв.Video: Nvidia GEFORCE GTX 780 TI 1000 лв.SSD: Samsung SSD 840 PRO 400 лв.PS: Corsair AX1500i Digital ATX Power Supply 645 лв. Total: ~5155 лв. Мисля, че съм се справил добре. Сега остава да се намери една добра душа, която да ме снабди с тях Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 14, 2014 Report Share Публикувано Август 14, 2014 Video: Nvidia GEFORCE GTX 780 TI 1000 лв.Radeon R9 290X е доста по-добра. Чудно ми е с какво ще я товариш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Август 16, 2014 Author Report Share Публикувано Август 16, 2014 Radeon R9 290X е доста по-добра. Чудно ми е с какво ще я товариш? Ахаа, имаш право. Явно прегледа ми не е бил достатъчно внимателен. Натоварване за тези видеокарти ще е 4K Gaming, в който и двете ще имат приблизително еднаква производителност. R9 печели с гигабайт повече памет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 16, 2014 Report Share Публикувано Август 16, 2014 R9 печели с гигабайт повече памет.Не само, по- голяма шина, по-голям клок на ядрото. Не е лоша идея за 4K Gaming. Обаче за момента не се сещам за игра, която да е 4K. Също така към цената на тези компоненти трябва да включиш и читав 4K монитор или телевизор, а те са доста скъпички. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Август 17, 2014 Author Report Share Публикувано Август 17, 2014 Не е лоша идея за 4K Gaming. Обаче за момента не се сещам за игра, която да е 4K. Също така към цената на тези компоненти трябва да включиш и читав 4K монитор или телевизор, а те са доста скъпички. Имаш право. Също така не е ясно дали тази технология избощо има смисъл за по-малкък монитор, но предполагам ASUS PB287Q [~932.30 лв] ще свърши работа. Една добра статия, която засяга смисълат на тази технология: тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 17, 2014 Report Share Публикувано Август 17, 2014 Лично аз мисля, че няма смисъл от монитор, на по-голям екран всичко е "по-яко". Мисля, че схвана мисълта ми. Между другото конфигурацията е идеална за Full HD streaming. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост