Lio4ko Публикувано Юни 1, 2014 Report Share Публикувано Юни 1, 2014 ЗдравейтеИма същата тема от миналата година, но е заключена, а в нея не успях да намеря отговор на проблема си, а той е следния:USB не разпознава телефон, флашки, фотоапарати, но пък разпознава мишка, клавиатура и охладителна приставка. Въобще не искат да се инсталират нужните драйвери. Това става откакто ми смениха Хард-а и ми инсталираха новия windows. С windows 7 64 bit съм. Иначе съм задал change device installation settings на автоматичен режим. Писах и в други форуми, но .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Юни 1, 2014 Report Share Публикувано Юни 1, 2014 Здравей. При всички USB-та ли е наличен този проблем, или само на тези от предния панел? В Task Manager, под Universal Serial Bus controllers има ли проблем с разпознаването на устройствата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lio4ko Публикувано Юни 1, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2014 Да, при всички USB -та (2 са 3.0 и 1 е 2.0), освен това не може да ми чете и картата памет на фотоапарата. А в "Universal Serial Bus controllers" не ми излиза флашката, а ми излиза в "other devices" и ми излиза като - Unknown devices. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Юни 2, 2014 Report Share Публикувано Юни 2, 2014 Изключи компютъраза няколко минути от контакта. След това отвори Device Manager, и в менюто Action ("Действие") натисни върху Scan for hardware changes ("Търсене на хардуерни промени"), докато флашката или друго устройство с памет е включено. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост