Jump to content

Windows 7 не разпознава USB устройство

Lio4ko

Препоръчан пост

Здравейте

Има същата тема от миналата година, но е заключена, а в нея не успях да намеря отговор на проблема си, а той е следния:

USB не разпознава телефон, флашки, фотоапарати, но пък разпознава мишка, клавиатура и охладителна приставка. Въобще не искат да се инсталират нужните драйвери. Това става откакто ми смениха Хард-а и ми инсталираха новия windows. С windows 7 64 bit съм. Иначе съм задал change device installation settings на автоматичен режим. Писах и в други форуми, но ....

Сподели другаде

Здравей. При всички USB-та ли е наличен този проблем, или само на тези от предния панел? В Task Manager, под Universal Serial Bus controllers има ли проблем с разпознаването на устройствата?

Сподели другаде

Да, при всички USB -та (2 са 3.0 и 1 е 2.0), освен това не може да ми чете и картата памет на фотоапарата. А в  "Universal Serial Bus controllers" не ми излиза флашката, а ми излиза в "other devices" и ми излиза като - Unknown devices.

Сподели другаде

Изключи компютъраза няколко минути от контакта. След това отвори Device Manager, и в менюто Action ("Действие") натисни върху Scan for hardware changes ("Търсене на хардуерни промени"), докато флашката или друго устройство с памет е включено.

Сподели другаде