Jump to content

CCleaner

aaster23

Препоръчан пост

Преди 1 час си направих преинсталация

vs

Zig Zag можехме да живеем без твоето мнение

Аха, виждам. От двете възможности си избрал преинсталацията. Умен ход! :)

При мен такива упражнения се смятат за битка с компютъра по най-бруталния начин. Много е специфично за неангажирани хора  без дел, на които времето им не е от никакво значение.

Сподели другаде

От чисто любопитство:

А колкото до това защо използвах програмата: приятелчето дето ми смени термопастата ми я препоръча, като той работеше доскоро в сервиз..... та...

Какво общо има софтуера с хардуера в този случай?

Колкото до Zig Zag, всички си го знаем, че пуска ненужни коментари, дори има предупреждения, но все пак човека си държи на тези коментари.

Сподели другаде

А колкото до това защо използвах програмата: приятелчето дето ми смени термопастата ми я препоръча, като той работеше доскоро в сервиз..... та...

Това, че някой работи в сервиз, не означава, че е компетентен. Ако трябва да съм честен, CCleaner е доста безопасна програма за чистене на системния регистър, но това не я прави по-малко излишна.
Сподели другаде

CCleaner не Ви е причината!Единствената програма не повреждаща нищо.

Преинсталация...нима нямате и не се интересувате от Точка на възстановяване!?

Освен всичко имате и опция за Най-добра конфигурация през БИОС.

( След като сте сметнали предварително преинсталация,защо Ви е темата?

Какво общо има охлаждането със софтуера?-Не лъжете,а опишете истината!)

Сподели другаде

CCleaner не Ви е причината!Единствената програма не повреждаща нищо.

Това, че е безопасна в повечето случаи, не означава, че не е създавала проблеми или че няма да създаде в някои ситуации.
Сподели другаде

В действителност, CCleaner и до ден днешен продължава да маркира в конкретни случаи ключове от регистратурата, които не би трябвало да бъдат пипани. Със сигурност това няма да доведе до срив на системата, но в повечето случаи това реално са configuration values.
Сподели другаде

И при мен преди време е забърсвала неща, които не е трябвало, така че безвредни програми за чистене на регистрите няма.

За потребителя aaster23 обаче това не е никакъв проблем, защото той направо преинсталира за да поправи допустимите грешки на програмата "чистач". За него явно е по-практично да не се вслушва в съвети, а да действа по заобиколен начин. В случая - директна кастрация без изясняване на причини, опасности и рискове, които ако му бяха станали ясни, щеше да предотврати по-нататъшни проблеми. Но няма нищо - повторението е майка на знанието. Нали имаме дискове, ще се преинсталира колкото пъти е нужно, до изчерпване на ресурсите, тоест на търпимостта. :)

Сподели другаде

peter69pl... Каква истина да ти кажа? ЕГН ли искаш? Просто казах, че с един приятел сменихме термопастата и след това пуснахме един CCleaner... Не съм казал, че е от термопастата, просто казвам че след бутане с CCleaner и смяна на термопаста играта ми сече, а то трябва да е обратно... А преинсталацията я направих вчера вечерта, след като машината започна да работи супер флегматично....

Сподели другаде

Аха, виждам. От двете възможности си избрал преинсталацията. Умен ход! :)

При мен такива упражнения се смятат за битка с компютъра по най-бруталния начин. Много е специфично за неангажирани хора  без дел, на които времето им не е от никакво значение.

След като времето Ви е изпълнено със съдържателност=> с дел, делкайте си и не си губете времето, с писане на празни приказки по форумите!

Сподели другаде

делкайте си и не си губете времето, с писане на празни приказки по форумите!

Във форумите съм за взаимопомощ. Ако вие само консумирате, това си е ваш проблем. Така че загубено време може да се яви само за вас, не и за мен. А дали са празни, леко пълни или по-пълни, това не виждам какво ви засяга.

Сподели другаде

Разбрах от какво е проблема... Изобщо не е бил от CCleaner... По някаква случайност съм сменил настройките на захранването на икономия на енергия... Това е целият проблем... В момента съм на опцията "Висока Производителност" и си личи разликата с 100 кадъра при Warcraft 3 и разликата с 50-70 кадъра при League of Legends :)

Сподели другаде

Най-честият проблем при решаването му във форумите се заключава в самия потребител. Ако бяхме на негово място и знаехме какво е вършил, лесно щяхме да го решим. В такива ситуации единствения човек, който може да реши проблема е самия потребител. Ако аз бях пипал, щях да се коригирам мигновенно и нямаше да се оплаквам от нищо. Проблемът е че не пипам тук и там и съответно не се сблъсквам с трудности, както са описани по-горе.

http://i60.tinypic.com/11girli.png

Сподели другаде