Гост Zig Zag Публикувано Май 31, 2014 Report Share Публикувано Май 31, 2014 Преди 1 час си направих преинсталация vs Zig Zag можехме да живеем без твоето мнение Аха, виждам. От двете възможности си избрал преинсталацията. Умен ход! При мен такива упражнения се смятат за битка с компютъра по най-бруталния начин. Много е специфично за неангажирани хора без дел, на които времето им не е от никакво значение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 31, 2014 Report Share Публикувано Май 31, 2014 От чисто любопитство:А колкото до това защо използвах програмата: приятелчето дето ми смени термопастата ми я препоръча, като той работеше доскоро в сервиз..... та...Какво общо има софтуера с хардуера в този случай?Колкото до Zig Zag, всички си го знаем, че пуска ненужни коментари, дори има предупреждения, но все пак човека си държи на тези коментари. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 31, 2014 Report Share Публикувано Май 31, 2014 А колкото до това защо използвах програмата: приятелчето дето ми смени термопастата ми я препоръча, като той работеше доскоро в сервиз..... та...Това, че някой работи в сервиз, не означава, че е компетентен. Ако трябва да съм честен, CCleaner е доста безопасна програма за чистене на системния регистър, но това не я прави по-малко излишна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Май 31, 2014 Report Share Публикувано Май 31, 2014 CCleaner не Ви е причината!Единствената програма не повреждаща нищо.Преинсталация...нима нямате и не се интересувате от Точка на възстановяване!?Освен всичко имате и опция за Най-добра конфигурация през БИОС.( След като сте сметнали предварително преинсталация,защо Ви е темата?Какво общо има охлаждането със софтуера?-Не лъжете,а опишете истината!) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 31, 2014 Report Share Публикувано Май 31, 2014 CCleaner не Ви е причината!Единствената програма не повреждаща нищо.Това, че е безопасна в повечето случаи, не означава, че не е създавала проблеми или че няма да създаде в някои ситуации. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юни 1, 2014 Report Share Публикувано Юни 1, 2014 В действителност, CCleaner и до ден днешен продължава да маркира в конкретни случаи ключове от регистратурата, които не би трябвало да бъдат пипани. Със сигурност това няма да доведе до срив на системата, но в повечето случаи това реално са configuration values. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Юни 1, 2014 Report Share Публикувано Юни 1, 2014 И при мен преди време е забърсвала неща, които не е трябвало, така че безвредни програми за чистене на регистрите няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юни 1, 2014 Report Share Публикувано Юни 1, 2014 И при мен преди време е забърсвала неща, които не е трябвало, така че безвредни програми за чистене на регистрите няма. За потребителя aaster23 обаче това не е никакъв проблем, защото той направо преинсталира за да поправи допустимите грешки на програмата "чистач". За него явно е по-практично да не се вслушва в съвети, а да действа по заобиколен начин. В случая - директна кастрация без изясняване на причини, опасности и рискове, които ако му бяха станали ясни, щеше да предотврати по-нататъшни проблеми. Но няма нищо - повторението е майка на знанието. Нали имаме дискове, ще се преинсталира колкото пъти е нужно, до изчерпване на ресурсите, тоест на търпимостта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Юни 1, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2014 peter69pl... Каква истина да ти кажа? ЕГН ли искаш? Просто казах, че с един приятел сменихме термопастата и след това пуснахме един CCleaner... Не съм казал, че е от термопастата, просто казвам че след бутане с CCleaner и смяна на термопаста играта ми сече, а то трябва да е обратно... А преинсталацията я направих вчера вечерта, след като машината започна да работи супер флегматично.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chochko Публикувано Юни 1, 2014 Report Share Публикувано Юни 1, 2014 Аха, виждам. От двете възможности си избрал преинсталацията. Умен ход! При мен такива упражнения се смятат за битка с компютъра по най-бруталния начин. Много е специфично за неангажирани хора без дел, на които времето им не е от никакво значение.След като времето Ви е изпълнено със съдържателност=> с дел, делкайте си и не си губете времето, с писане на празни приказки по форумите! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юни 1, 2014 Report Share Публикувано Юни 1, 2014 делкайте си и не си губете времето, с писане на празни приказки по форумите! Във форумите съм за взаимопомощ. Ако вие само консумирате, това си е ваш проблем. Така че загубено време може да се яви само за вас, не и за мен. А дали са празни, леко пълни или по-пълни, това не виждам какво ви засяга. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Юни 7, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2014 Разбрах от какво е проблема... Изобщо не е бил от CCleaner... По някаква случайност съм сменил настройките на захранването на икономия на енергия... Това е целият проблем... В момента съм на опцията "Висока Производителност" и си личи разликата с 100 кадъра при Warcraft 3 и разликата с 50-70 кадъра при League of Legends Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юни 7, 2014 Report Share Публикувано Юни 7, 2014 Най-честият проблем при решаването му във форумите се заключава в самия потребител. Ако бяхме на негово място и знаехме какво е вършил, лесно щяхме да го решим. В такива ситуации единствения човек, който може да реши проблема е самия потребител. Ако аз бях пипал, щях да се коригирам мигновенно и нямаше да се оплаквам от нищо. Проблемът е че не пипам тук и там и съответно не се сблъсквам с трудности, както са описани по-горе. http://i60.tinypic.com/11girli.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Юни 11, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2014 Zig Zag... не помня какво съм ял вчера, а ти ми говориш, да помня какво съм пипал по лаптопа... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост