Jump to content

CCleaner

aaster23

Препоръчан пост

Здравейте драги съфорумници,
Пиша ви с надеждата, че ще ми кажете, че не ми е нужна преинсталация...
Та вчера решихме с едно приятелче да сменим термо-пастата на моя лаптоп. След като я сменихме решихме да пуснем едно сканиране с CCleaner... "Почисти" там някакви странни обекти както и историята и cookies-a от browser-a ми... Но днес реших да се позабавлявам с една игричка "Warcraft Frozen Throne", но се изненадах като я пуснах и имах 15 FPS.... Не знам от какво е, но играта е старичка, а лаптопът нов.... та...
Предварително благодаря.

Сподели другаде

Но днес реших да се позабавлявам с една игричка "Warcraft Frozen Throne", но се изненадах като я пуснах и имах 15 FPS.... Не знам от какво е, но играта е старичка, а лаптопът нов....

Напълно нормално. Има стари игри, които на нов компютър (на по-нова система) не работят коректно. Фреймовете са по-забавени. Това няма никаква връзка с чистачи. До сега съм срещал игри от два автора, чийто кадри стават по-бавни.

Сподели другаде

А пък аз смятах, че щом е чистач, значи върши полезна работа, чисти компютъра от боклук за да спаси компютъра, той взел да прави наобратното. :) А уж е чистач! Идеааално почиства. Уникални заложби в програмата.

Сподели другаде

Хиляди пъти сме коментирали, че всички чистачи на регистри не струват. Не съществува такъв, има такива който омазват и това са всички. Такива, които чистят НЯМА. Ако имаш точка за възстановяване, върни системата назад. И силно ти препоръчвам да правиш Back-up на регистратурата с програмата ERUNT  (автор: Lars Hederer).

Сподели другаде

Хиляди пъти сме коментирали, че всички чистачи на регистри не струват. Не съществува такъв, има такива който омазват и това са всички. Такива, които чистят НЯМА. Ако имаш точка за възстановяване, върни системата назад. И силно ти препоръчвам да правиш Back-up на регистратурата с програмата ERUNT  (автор: Lars Hederer).

Благодаря за съвета! Преди 1 час си направих преинсталация, така че ...

Zig Zag можехме да живеем и без твоето мнение честно казано... Не искам да се заяждам но от 896 мнения 500 са бъмп...

А колкото до това защо използвах програмата: приятелчето дето ми смени термопастата ми я препоръча, като той работеше доскоро в сервиз..... та...

Сподели другаде