kenshiro Публикувано Май 25, 2014 Report Share Публикувано Май 25, 2014 Здравейте! Не знам, защо изобщо реших да пиша подобни работи, но явно съм отчаян вече. Стана доста време ми удря все на карък. Нямам успех нито с работата, нито с жените, а бе въобще за всичко. Запознах се с поредната и тръгнахме и беше страхотно за близо седмица. Естествено тя се оказа поредната свръхобъркана персона, която (меко казано) не знае какво иска. Всяко чудо за 3 дни, както се казва. Започнах не отдавна работа при "уж" доверен човек, но "съвсем случайно" се оказах прецакам (за кой ли път). Работа за без пари в буквалния смисъл. Уж щеше да ме взима, но се оказа, че в последствие не му трябвам, заради което изтървах друга работа. Записах едни курсове, за които ми трябвше лаптоп и съответно си купих такъв (нов). След 3 седмици му изгоря мрежовата карта и айде в сервиза. Не случих нито на работа, нито на жена, а сега и на компютър. Тази каръщина ме преследва вече, не помня от кога. Не знам на какво се дължи това, но се чувствам (малко, ама колко точно) тъпо. Докато пиша в момента ми става смешно на самия себе си, но от вътре се чувствам ужасно. А бе някаквъв страшен карък съм май. Една плочка ще има залепена на криво в целия град и баш в нея ще се спъна. С каквото се захвана, все не става. То бива, ама чак пък толкоз.... а бе не знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Май 26, 2014 Report Share Публикувано Май 26, 2014 Честно казано и аз по едно време в такава ситуация и реших че ако си купя някакво "талисманче" то ще ми донесе късмет... Купих си обърнат пентаграм с верижка, който все още нося ... Честно казано според мен ми носи късмет, но пак имам такива случки.... но много по-малко Може и ти да си вземеш герданче, гривна или дори просто една верижка... Можеш да си потърсиш един пентаграм (не препоръчват много обърнатия, защото носел лош късмет и т.н) или нещо такова, като те се продават почти навсякъде Мога само да ти пожелая късмет... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 26, 2014 Report Share Публикувано Май 26, 2014 Аз не вярвам в талисмани. Аз вярвам, че във вселената няма порядък, а има хаос. Няма закономерност между това какво правиш, какво заслужаваш и какво получаваш. Т.е. единственото, което можеш да направиш, е да продължаваш да правиш това, което мислиш, че е правилно, и да се надяваш, че положението ще се оправи/подобри. Надали е голяма утеха, но по мое мнение така стоят нещата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Май 27, 2014 Author Report Share Публикувано Май 27, 2014 aaster23 изглежда си суеверен, което според мен е хубаво, защото най-малкото това те кара да вярваш, а когато вярваш в нещо, мъдреците казват, че то се случва, а Night_Raven с праволинеен и своеобразен коментар. Благодаря и на двама ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Май 29, 2014 Report Share Публикувано Май 29, 2014 Дон Шимода беше казал: "ако си внушаваш че нещо ти пречи, -то наистина започва да ти пречи".... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Май 29, 2014 Report Share Публикувано Май 29, 2014 Карък се избива с чужда невеста. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост