Jump to content

Каръщина


Препоръчан пост

Здравейте! Не знам, защо изобщо реших да пиша подобни работи, но явно съм отчаян вече. Стана доста време ми удря все на карък. Нямам успех нито с работата, нито с жените, а бе въобще за всичко. Запознах се с поредната и тръгнахме и беше страхотно за близо седмица. Естествено тя се оказа поредната свръхобъркана персона, която (меко казано) не знае какво иска. Всяко чудо за 3 дни, както се казва. Започнах не отдавна работа при "уж" доверен човек, но "съвсем случайно" се оказах прецакам (за кой ли път). Работа за без пари в буквалния смисъл. Уж щеше да ме взима, но се оказа, че в последствие не му трябвам, заради което изтървах друга работа. Записах едни курсове, за които ми трябвше лаптоп и съответно си купих такъв (нов). След 3 седмици му изгоря мрежовата карта и айде в сервиза. Не случих нито на работа, нито на жена, а сега и на компютър. Тази каръщина ме преследва вече, не помня от кога. Не знам на какво се дължи това, но се чувствам (малко, ама колко точно) тъпо. Докато пиша в момента ми става смешно на самия себе си, но от вътре се чувствам ужасно. А бе някаквъв страшен карък съм май. Една плочка ще има залепена на криво в целия град и баш в нея ще се спъна. С каквото се захвана, все не става. То бива, ама чак пък толкоз.... а бе не знам. :)

Link to comment
Сподели другаде

Честно казано и аз по едно време в такава ситуация и реших че ако си купя някакво "талисманче" то ще ми донесе късмет... Купих си обърнат пентаграм с верижка, който все още нося ... Честно казано според мен ми носи късмет, но пак имам такива случки.... но много по-малко :)

Може и ти да си вземеш герданче, гривна или дори просто една верижка... :) Можеш да си потърсиш един пентаграм (не препоръчват много обърнатия, защото носел лош късмет и т.н) или нещо такова, като те се продават почти навсякъде :)
Мога само да ти пожелая късмет...

Link to comment
Сподели другаде

Аз не вярвам в талисмани. Аз вярвам, че във вселената няма порядък, а има хаос. Няма закономерност между това какво правиш, какво заслужаваш и какво получаваш.

Т.е. единственото, което можеш да направиш, е да продължаваш да правиш това, което мислиш, че е правилно, и да се надяваш, че положението ще се оправи/подобри. Надали е голяма утеха, но по мое мнение така стоят нещата.

Link to comment
Сподели другаде

 aaster23 изглежда си суеверен, което според мен е хубаво, защото най-малкото това те кара да вярваш, а когато вярваш в нещо, мъдреците казват, че то се случва, а Night_Raven с праволинеен и своеобразен коментар. :) Благодаря и на двама ви! :)

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...