StuFF Публикувано Май 24, 2014 Report Share Публикувано Май 24, 2014 Здравейте на всички !Днеска след преинстала на windowsa ( 7 ) си направих голямо вътрешно. С лаптоп Lenovo G580 съм , и като " интелектуалец " реших да си дръпна всичките драйвъри от сайта на леново за моят модел. Стана ми малко интересно като ги дърпах защото за 7-цата ми всичките бяха от 2012... доста старички... те по стари от когато си купувах лаптопа . Направих преинстала , вкарах ги и сега разбирам за какво си говорим ... отвратително слаби , се едно съм с 512 рам на настолен... видеото зле , влизам в скайп за разговор аз нямам сигнал на микрофона , абе разбирате , всичко за смяна ! Та въпросите са ми , мога ли за да не правя нов преинстал да ги махна и примерно да ми покажете от къде да си ги взема подходящи за мен , или трябва направо да инсталирам новите върху старите ли , как и аз незнам. Ако има нещо което мога да добава за да ви улесня питайте ! Чакам разумните ви мнения ! Cheers. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Май 24, 2014 Report Share Публикувано Май 24, 2014 Здравей. Има ли индикация в Device Manager, че драйверите не работят коректно? Ако не, то може би проблема не в тях, и може да обърнеш внимание на това каква операционна система инсталираш.. Вярвам, че не си сбъркал модела или друго при тегленето и инсталирането на драйверите, но ако си ги омазал по някакъв нячин, то нова преинсталация е по-добрия вариант. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Май 24, 2014 Author Report Share Публикувано Май 24, 2014 За х64 са 7-ца , пасват но са просто стари и слаби, щом за звука ми е realtek а не dolby смятай .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Май 24, 2014 Report Share Публикувано Май 24, 2014 Слаби драйвери няма, има неподходящи, "омазани".. пък това за realtek и dolby... освен тези двата, други инсталира ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Май 24, 2014 Author Report Share Публикувано Май 24, 2014 То само realtek , dolby го няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Май 24, 2014 Report Share Публикувано Май 24, 2014 Долби ясно че ще го няма, имам предвид само видео и аудио драйверите ли инсталира? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Май 24, 2014 Author Report Share Публикувано Май 24, 2014 От всяка графа по 1 , който сметнах че е най-подходящ.Кой е най-добрият начин да сменя сега тези и да пробвам други , по кой начин ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2014 Report Share Публикувано Май 24, 2014 Преинсталацията е по-чистият вариант, но всичко би трябвало да може да се оправи и без преинсталация. Като за начало дай доклад от AIDA64 Extreme Edition и дай снимка от панела за деинсталация на програми, за да видим какво точно е инсталирано в момента. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simens123 Публикувано Май 28, 2014 Report Share Публикувано Май 28, 2014 Леново си имат Програма Lenovo Solution Centerhttp://support.lenovo.com/ContentResources/images/lsc1.jpghttp://support.lenovo.com/en_US/product-and-parts/detail.page?DocID=PD022501 Чрез Lenovo Solution Center можете лесно да достигнете до всякакъв тип настройки на вашия лаптоп, а също така, при необходимост да направите и „backup“ на системата.Също и ъпдейт на последни драйвъри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост