StuFF Публикувано Май 24, 2014 Report Share Публикувано Май 24, 2014 Здравейте на всички ! Имам някакъв голям проблем който няма оправия и направо ме побърква хора ! Биоса ми не е биос а това новото uefi и не ми дава да си буутна диска с win 7-cata. Сичко сам си нагласил , но влезя ли в буут менюто и няма нито CD/DVD Rom да дам като 1-во нито нищо, инак си има HDD и другите 3 но CD/DVD не. Незнам кой настройки да бутна или кое копче да натисна за да си изтрия Ц-то и да си буутна новата 7-ца. Модела ми е Lenovo G580 . Ако има нещо друго което трябва да опиша кажете ако е важно.Помагайте :( ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Май 24, 2014 Report Share Публикувано Май 24, 2014 Здравейте на всички ! Имам някакъв голям проблем който няма оправия и направо ме побърква хора ! Биоса ми не е биос а това новото uefi и не ми дава да си буутна диска с win 7-cata. Сичко сам си нагласил , но влезя ли в буут менюто и няма нито CD/DVD Rom да дам като 1-во нито нищо, инак си има HDD и другите 3 но CD/DVD не. Незнам кой настройки да бутна или кое копче да натисна за да си изтрия Ц-то и да си буутна новата 7-ца. Модела ми е Lenovo G580 . Ако има нещо друго което трябва да опиша кажете ако е важно.Помагайте :( !Защо сте пуснали две теми? Една при съседите и една тук?Поставяш диска във оптичното устройство.Влизаш във BIOS-а.Трябва да намериш Boot Priority.Срещу него ще пише UEFI.Промени го на Legacy Support.Следва да влезеш във менюто Exit и да запазиш настройките.Трябва веднага да тръгне инсталацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост