ivtan Публикувано Май 14, 2014 Report Share Публикувано Май 14, 2014 Здравейте,преди два дена без да искам направих една поразия и сега не мога да се оправя.попогрешка направх всички ехе файлове да се отварят с 7Zip и сега не мога да си отворя нито една програма.Като кликна на някоя програма и ми се отваря във архиватора изтрих 7 Zip а сега като кликна на някоя програма и ме пита с какво да я отвори,не знам как да го оправя това.Не мога да възстановя защото не съм нагласил никакви възстановявания. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 14, 2014 Report Share Публикувано Май 14, 2014 Каква е операционната система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chochko Публикувано Май 14, 2014 Report Share Публикувано Май 14, 2014 цъкцък Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivtan Публикувано Май 14, 2014 Author Report Share Публикувано Май 14, 2014 Много благодаря на chochko това от microsoft ми свърши идеалната работа.Само с три клика всичко се оправи.Невероятен си наистина.Не знам как мога да се отблагодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chochko Публикувано Май 14, 2014 Report Share Публикувано Май 14, 2014 Много благодаря на chochko това от microsoft ми свърши идеалната работа.Само с три клика всичко се оправи.Невероятен си наистина.Не знам как мога да се отблагодаря.Черпи една Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivtan Публикувано Май 15, 2014 Author Report Share Публикувано Май 15, 2014 Почерпката няма проблем, ами как да стане?Аз съм от Търново.А ти от къде си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост