Jump to content

Драйвър за Xerox WorkCentre PE114е Series за win7 64-бит

Препоръчан пост

Здравейте, 

Инсталирах си Win7 64-бит на настолния. Но, имам принтер/скенер/копир Xerox WorkCentre PE114е, който е стар и имам драйвер само за ХР. Правих, струвах, някак с инсталиране на разни драйвери от интернет, тръгна скенера. Сега сканира. Но, на мен ми е по-важно да принтира. А принтера не тръгва. Не можах да открия драйвер за Win7х64. Ето го:post-9788-0-44045300-1399647464_thumb.jpg

В http://www.support.xerox.com не открих.Там за Виста има някакъв GDI Driver, който като го изтегля и разархивирам, няма как да се инсталира(няма такова стартиращо ехе или апл.).

Трябва ли да се върна на ХР? Или има някаква надежда?

Сподели другаде

Опитай да разархивираш GDI драйвера в някоя папка и след това да го инсталираш през Device Manager-а, като посочиш папката с файловете.

Би трябвало да се получи и каго щракнеш върху файла xrxr1.inf с десния бутон на мишката и избереш Install.

Сподели другаде

Аз го разархивирах направо в папката на Windowsa.Не се получи. Пробвах като щракнах върху файла xrxr1.inf с десния бутон  и  Install. Не се получи и така. Сега го разархивирах в папка,  но как да го инсталирам през Device Manager-а? 

Сподели другаде

Цар СИ! ТЕНК-с! Инсталирах го!

Не мога още да си обясня(малко време ще ми трябва да го осмисля как го направих). Но стана. Принтнах пробна страница.post-9788-0-20460500-1399660037_thumb.png

П.П.

Както ми каза стана: От Device Manager(Управление на компютъра), Action(Действие), избрах типа хардуеър(принтери), и т.н. като отворих папката с разархивирания GDI драйвер за да го инсталирам, ми излезе само  файла xrxr1.inf . И, стана. 

Много,Много, БЛАГОДАРЯ!

Сподели другаде