небосвод Публикувано Юни 27, 2014 Report Share Публикувано Юни 27, 2014 Желая ви приятно гледане! И стискам палци! За съжаление и днес и в неделя съм втора смяна и няма да мога даже по тв да го гледам. Ще ми звънят по телефона за хода на мача! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 28, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2014 И пак загуба(3:0) :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
keba Публикувано Юни 28, 2014 Report Share Публикувано Юни 28, 2014 Ако се прави обиграване на отбора за световното и всичките ни сили са насочени към това събитие , тогава това което се случва има смисъл. В противен случай се случва това за което аз говорех и не от вчера и не от днес, а то е че слизаме надолу , даже бих добавил думата "неудържимо" . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Bojaldo93 Публикувано Юни 29, 2014 Report Share Публикувано Юни 29, 2014 Аз съм на мнение, че точно в тоя мач Алексиев беше най-добрия играч ......... на Сърбите. Нито атака, нито сервиз, нито посрещане. За кво да говорим? Такова туловище е вече, че като спре ептен да играе ще заприлича на Любо Ганев. Какво беше това чудо, още се мъча да го разбера? Бяхме равностойни в първия гейм, но отново Тошко си "изигра" ролята и така Сърбите поведоха с 3 точки. Трябва Алексиев да се маха, колкото е възможно по-бързо и да върнат Казийски. Поне да пуснат младите да се обиграват, за да натрупат опит. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 29, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2014 Стига с Казийски, няма да се върне, а и не мисля че ни трябва. * Казийски ще се върне единствено със Стойчев, тъй като дупе и гащи. Относно Алексиев, след мача с Куба на Световното не ми харесва и дори и да си подобрява играта няма да ми. @keba и аз се надявам така, че в момента сме повече на моменти, от колкото преди. Преди ставаше само около 20-та точка. Успех днеска! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
небосвод Публикувано Юли 1, 2014 Report Share Публикувано Юли 1, 2014 И аз не мисля, че ни трябва Казийски. Миналата година поне, липсата му не се усещаше. А сега какво да си говорим, нека се обиграват младите. И дано повечето да ги вземат в класни отбори за да надграждат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freespirit Публикувано Юли 2, 2014 Report Share Публикувано Юли 2, 2014 Определено развитието на нещата е интересно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 3, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 3, 2014 Камило Плачи: Това е най-правилното решение -> http://www.sportal.bg/news.php?news=496087 Личното ми мнение е че журналистите допринесоха с пресата към него, а той като човек, който държи на действията е отговорен за всичко се предаде. Ще питате защо журналистите? Еми преди първия мач в България питат Влади Николов: "Ще си напуска ли Плачи?" (въпрос в този аспект), и той отговаря както винаги, нито да, нито не: "Всичко е възможно, ако той реши". И на пресконференцията след първия мач при нас журналистите го засипаха с подобни въпроси над 30мин. След това имат други загуби и нормално и въпросите да продължават... Успех на Плачи с бъдещата му кариера! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Юли 3, 2014 Report Share Публикувано Юли 3, 2014 Мисля че е свестен човек и треньор. Нужни са такива хора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 6, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2014 Имайки впредвид, че Русия може и да се бори за място, нямаме шанс. П.п. на третата снимка пише "червен картон за Лазаров" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 6, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2014 И днешната транировка мина зле. Успех на Световното Лъвове! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 7, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 7, 2014 Да видим кои са любимците на Пламен Успех!http://www.sportal.bg/news.php?news=497077 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост