Jump to content

Грешка! EventType : InPageError P1 : c000009c P2 : 00000003

Препоръчан пост

Здравейте!!!

Това е инфото за моя компютър..

http://store.img-share.eu/2014-05-06-124653_pngFJl6pIS.png

От вчера  изникна някакъв проблем с който анти-вирусната не тръгва.Изполвам безплатаната версия на Comodo Interner Security.Windows се стартира нормано след което излиза един прозорец с който пише ,че анти-вирусната е открила някакъв проблем трябва да се затвори.Грешката е тази  "EventType : InPageError P1 : c000009c P2 : 00000003" . Опитах да десинталирам Comodo ,но не ми дава,също така и през safe mode без успех.Ще съм благодарен ако някой помогне....Thanks

Сподели другаде

Здравейте!!!

Това е инфото за моя компютър..

http://store.img-share.eu/2014-05-06-124653_pngFJl6pIS.png

От вчера  изникна някакъв проблем с който анти-вирусната не тръгва.Изполвам безплатаната версия на Comodo Interner Security.Windows се стартира нормано след което излиза един прозорец с който пише ,че анти-вирусната е открила някакъв проблем трябва да се затвори.Грешката е тази  "EventType : InPageError P1 : c000009c P2 : 00000003" . Опитах да десинталирам Comodo ,но не ми дава,също така и през safe mode без успех.Ще съм благодарен ако някой помогне....Thanks

Когато тръгнеш да я деинсталираш, не излиза ли една страница със опции за Uninstal и Repair.

Ако е така, избери Repair да видим какво ще се случи.

Иначе ето малко инфо за премахването:

http://forums.comodo.com/install-setup-configuration-help-cis/uninstaller-tool-for-comodo-products-t71897.0.html

http://www.techsupportall.com/download-comodo-removal-tool/

Сподели другаде

При опцията Repair излиза  прозорец който пише : При инсталирането на Comodo Internet Security e възникнала грешка и процесът е бил прекратен преждевременно.Вашата система не е променена.За да инсталирате програмата по късно,стартирайте отново Съветника за инсталиране." Инсталирах я още веднъж и нямаше никаква грешка.Програмата от двата линка е една и съща при нея въобще не ми дава да я инсталирам ,грешка "the application could not be initialized correctly 0xc00006" ....

Сподели другаде

При опцията Repair излиза  прозорец който пише : При инсталирането на Comodo Internet Security e възникнала грешка и процесът е бил прекратен преждевременно.Вашата система не е променена.За да инсталирате програмата по късно,стартирайте отново Съветника за инсталиране." Инсталирах я още веднъж и нямаше никаква грешка.Програмата от двата линка е една и съща при нея въобще не ми дава да я инсталирам ,грешка "the application could not be initialized correctly 0xc00006" ....

Само като вариянт: Пробвайте на ново да я инсталирате, без да сте я изтрили!

И да попитам: -На това обърнахте ли внимание при деинсталирането:

Instructions:

1. Disable Sandbox/Defense+ 

(Right Click CIS Icon > Sandbox/Defense+ Security Level > Disable )

*This Will Allow The Tool To Disable and Remove CIS and Other Protected/Safe Applications without Interruptions*

2. Download Application

3. Run Application (As Administrator)

4. Select Product You Wish To Uninstall/Remove

Сподели другаде

Писах ви че я инсталирах и няма грешки при самото инсталиране... да обърнах внимание ,не става.!! Само да поясня Comodo Internet Security я спрях през msconfig да не се стартира с Windows, и сега  съм  с Avira free. ..Знам че две анти-вирусни не може на едno PC,но Comodo не е пусната,сега гледам и Internet Explorer има същия проблем,не иска да се стартира и излиза прозореца с EventType : InPageError P1 : c000009c P2 : 00000003

Сподели другаде

Писах ви че я инсталирах и няма грешки при самото инсталиране... да обърнах внимание ,не става.!! Само да поясня Comodo Internet Security я спрях през msconfig да не се стартира с Windows, и сега  съм  с Avira free. ..Знам че две анти-вирусни не може на едno PC,но Comodo не е пусната,сега гледам и Internet Explorer има същия проблем,не иска да се стартира и излиза прозореца с EventType : InPageError P1 : c000009c P2 : 00000003

Може да се пробва със теслата да я премахнем.

Само че да пробваме първо дали ще успеем.

За целта си изтегли:

SystemLook (32-bit)

SystemLook (64-bit)

Кликнете два пъти върху SystemLook.exe, за да стартирате програмата.

Копирайте съдържанието от цитата по-долу в текстовото поле на програмата:

:dir

*Comodo*

:file

*Comodo*

:reg

*Comodo*

:service

*Comodo*

:process

*Comodo*

:filefind

*Comodo*

:folderfind

*Comodo*

:regfind

*Comodo*

:env

*Comodo*

:assoc

*Comodo*

:contents

*Comodo*

:comment

*Comodo*

Кликнете на бутона Look, за да започне сканирането.

Когато сканирането завърши ще се отвори Notepad с резултата от сканирането.

После публикувайте лог файла в следващия си коментар.

От него ще реша дали ще стане да се премахне със теслата.

Сподели другаде

log файла : 

Мда.Няма да стане със теслата.

Нищо няма за регистрите. Явно там е под различно име.

А ако от там не се премахне /на много места четох, че машината започва да лагва и често да забива/.

Да оставим нещата така.

Може пък да се появи накой който разбира и да даде съвет.

Сподели другаде

Няма проблеми,явно не е само това да деинсталирам Comodo.Чета една друга тема тука в softvisia,и свалих SeaTools for WIndows ,сканирах и дава ми грешка " Unfortunately, your Seagate product has failed an important diagnostic test, possibly caused by problem sectors which are difficult to read.  Seagate recommends that you run SeaTools for DOS, which has the ability to repair most problem sectors.  SeaTools for DOS may be able to save you from the inconvenience and down time of exchanging the drive.  For more information on this subject see our online FAQ:" ...

Ще сваля на-важните неща от диска и ще пробвам с SealTools for Dos,дано имам късмет и не сменям твърд диск

Сподели другаде

Няма проблеми,явно не е само това да деинсталирам Comodo.Чета една друга тема тука в softvisia,и свалих SeaTools for WIndows ,сканирах и дава ми грешка " Unfortunately, your Seagate product has failed an important diagnostic test, possibly caused by problem sectors which are difficult to read.  Seagate recommends that you run SeaTools for DOS, which has the ability to repair most problem sectors.  SeaTools for DOS may be able to save you from the inconvenience and down time of exchanging the drive.  For more information on this subject see our online FAQ:" ...

Ще сваля на-важните неща от диска и ще пробвам с SealTools for Dos,дано имам късмет и не сменям твърд диск

Това което чета е за възможни повредени сектори на твоят твърд диск.

Със каква ОС си?

Сподели другаде

с Windows xp съм,свалих и HD Tune и потвърждава че има някакъв проблем с твърдия диск "Read Error,Test aborted" Лошо Седларов,лошо  :help:  :help:  

Пробвай да пуснеш командният прозорец.

Вътре със копи/пасте постави следната команда:

CHKDSK C: /X /F /R

Натисни Enter. Ще поиска сканиране след рестарт.Трябва да се съгласи, като се натисне бутон Y.

Рестартирай.

Имай търпение. Сканирането ще трябва да премине 5от5.

След това системата ще зареди.Виж дали ще има някакви промени?

Сподели другаде

Здравейте!!

Първо да се извиня,че чак сега пиша,но нямах компютър....След  "CHKDSK C: /X /F /R" както предложи колегата Ба4о_киро ,компютъра заби и след рестарт излезна екрана ,че файла System е нарушен или липсва...Сложих инсталационния диск .Няколко пъти се опитах с диск-а да се въстанови системата,но без успех.Накрая и диска започна да шуми странно и Pc-то не го намираше.И така купих нов хард диск инсталирах на ново Windows-а....и всичко е нормално за сега.Остана ми само един"SM Bus controller" да исталирам ,но четох че ако не нямаш проблеми със системата може да караш и без него.....Един въпрос за стария хард диск,-Как да извадя инфомарцията от него??С Убунто ми казаха че можело.Да сложа стария диск и с една бутваща флашка !?! Някой ако има малко повече опит да каже....Благодаря..

Сподели другаде

Твърдият диск изобщо засича ли се от BIOS? Ако не, значи проблемът е много сериозен и евентуално ще трябва да се ползват услугите на фирма за професионално възстановяване, което обаче няма да е евтино.
Сподели другаде