DeadReaper Публикувано Май 1, 2014 Report Share Публикувано Май 1, 2014 Здравейте, преди няколко дни започнаха да излизат хоризонтални черти на целия монитор докато играех и се оправяха след рестартиране на компютъра, но за кратко. Появяват се дори и при гледане на клипчета в интернет или след малко по продължително време без да правя нищо на компютъра. Вчера компютъра изобщо не стигаше до десктопа, зареждаше всичко и след като стигне до "Добре дошли" излизаше черен екран и се рестартираше. Някой може ли да ми каже от какво се получава това ?Частите на компютъра са : Дъно- asus M4A77T ,, Видео карта Sapphire Radeon HD6670 1GB GDDR5 DP ,, РАМ 4gb Kingston Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Май 1, 2014 Report Share Публикувано Май 1, 2014 Видеокартата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Май 2, 2014 Report Share Публикувано Май 2, 2014 Видеокартата - Колата ми се дави, гасне и не ще да върви, от какво може да е?- Двигателя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DeadReaper Публикувано Май 2, 2014 Author Report Share Публикувано Май 2, 2014 Благодаря ще я оставя в някой сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Май 2, 2014 Report Share Публикувано Май 2, 2014 - Колата ми се дави, гасне и не ще да върви, от какво може да е?- Двигателя.Не, свършило е горивото Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Май 2, 2014 Report Share Публикувано Май 2, 2014 Не, свършило е горивото Не позна. Зацапали са се свещите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Май 3, 2014 Report Share Публикувано Май 3, 2014 Не позна. Зацапали са се свещите.И последно кое е аз държа на горивото, щото резервоара е с ей такава дупка о Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 3, 2014 Report Share Публикувано Май 3, 2014 Ще помоля да се кротнете и да спрете със спама. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост