ozic Публикувано Април 29, 2014 Report Share Публикувано Април 29, 2014 Изчезна ми иконката на програмата и не мога да я намеря. Програмата я имам, защото скоро ми пратиха файл и го отворих с програмата. ОС ми е Уин 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 29, 2014 Report Share Публикувано Април 29, 2014 Коя точно икона е изчезнала? Тази в Старт менюто? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Април 30, 2014 Report Share Публикувано Април 30, 2014 Пробвайте и така: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 30, 2014 Author Report Share Публикувано Април 30, 2014 Да, стана. Не знаех как е съкратеното име на иконата и не можех да я намеря със Search. От поста на Костадин видях как е и веднага ми се показа. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост