kenshiro Публикувано Април 28, 2014 Report Share Публикувано Април 28, 2014 Здравейте! Проблемът ми се подразбира от заглавието, но ще се опитам по-конкретно да го обясня. От скоро забелязах, че монитора ми не се затъмнява след въпрсоните 10 мин. на които е настроен. Ако му задам друга настройка (примерно след 5мин. или след 1мин.) изключва се, но не винаги. Заедно с това забелязах, че е изчезнал и звука, който се чува обикновено при ровенето из папките (щракащият звук, при прелистване на менюто в windows explorer. Усилен е!). Сменях настройките в опциите на захрнаването, а и на звука в контролния панел, но без резултат. Сигурен съм, че проблема е някъде в софтуера, защото неотданва имах абсолютно същия проблем, който го разреших с преинсталация. Като цяло компютъра си работи нормално. Сканирах под safe mod с malwarebytes и essentials, но нищо. Ако някой знае нещо по въпроса... .Мерси предварително!. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Април 28, 2014 Report Share Публикувано Април 28, 2014 Здравей. Погледни отговорите в тази тема, и изпълни стъпките описани там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Април 29, 2014 Author Report Share Публикувано Април 29, 2014 Опитах всичко от темата и след това сканирах отново с Malwarebytes под сейф мод, след като я обнових. Откри един зловреден файл (редовно ми открива такива в регистрите) и след, като го премахнах се оправи. За сега всичко е наред. Мерси за инфото! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост