georgi711220 Публикувано Април 28, 2014 Report Share Публикувано Април 28, 2014 Здравейте, колеги!Имам един работещ компютър с ХР но с много малък хард - 40GB Western Digital. Имам възможност да му сложа хард Hitachi 500GB на който също има ХР.Въпроса ми е, като сложа по-големия хард, трябва ли да деинсталирам драйвера на контролера н Дивайс Менажера и новия хард да си инсталира своя?Какво въобще трябва да направя, за да си работи коректно?Благодаря ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Април 28, 2014 Report Share Публикувано Април 28, 2014 Здравей. В общи линии ще трябва да инсталираш драйвери за устройствата, които не работят коректно. Това са устройствата с жълт удивителен или въпросителен в Device Manager. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Април 28, 2014 Author Report Share Публикувано Април 28, 2014 Благодаря!Имам и още един въпрос, не е свързан с хардуер но за да не отварям нова тема ще попитам в тази.Каква е разликата между тези два инсталационни файла - Сервиз Пак 1 за Уиндоус 7 - ето тези каква е разликата между KB976932-IA64.exe и KB976932-X64.exeПървия файл, завършващ на IA64.exe, инсталира ли се изобщо и на каква системаhttp://www.microsoft.com/bg-bg/download/details.aspx?id=5842 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Април 28, 2014 Report Share Публикувано Април 28, 2014 Благодаря!Имам и още един въпрос, не е свързан с хардуер но за да не отварям нова тема ще попитам в тази.Каква е разликата между тези два инсталационни файла - Сервиз Пак 1 за Уиндоус 7 - ето тези каква е разликата между KB976932-IA64.exe и KB976932-X64.exeПървия файл, завършващ на IA64.exe, инсталира ли се изобщо и на каква системаhttp://www.microsoft.com/bg-bg/download/details.aspx?id=5842 IA64 e 64 битовата архитектура (Intel Itanium Architecture), която се използва само от Intel.x64 e 64 битова архитектура, използвана от повечето процесори към момента.Основната разлика между тях е, че при IA64, няма да е възможно стартирането на 32 битови приложения, докато при повечето x64 ще е възможно.IA64 е остаряла технология и вече не се поддържа от Microsoft, но въпреки това може да бъде срещната при някои сървърни конфигурации. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Април 29, 2014 Author Report Share Публикувано Април 29, 2014 Ясно. Благодаря за изчерпателния отговор! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост