IVAN Публикувано Април 7, 2008 Report Share Публикувано Април 7, 2008 PICASA, сложи някакъв порядък във моя КОМП.,БЛАГОДАРЯ ВИ !!!Какво е сложила ? И с какво искаш да ти помогнем ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Април 7, 2008 Report Share Публикувано Април 7, 2008 Какво е сложила ? И с какво искаш да ти помогнем ? Очевидно проблеми със знаците за пунктоация. Изречението най - вероятно трябва да изглежда така :PICASA сложи някакъв порядък в моя компютър. Благодаря ви !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Април 7, 2008 Report Share Публикувано Април 7, 2008 Тази програма наистина върши голаяма рана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DeadSmurf Публикувано Април 7, 2008 Report Share Публикувано Април 7, 2008 Аз съм разочарована от пикасата, преде месец-два бях много въодушевена да я ползвам, ама след като няколко пъти ме наплю, че не я кефи, че съм с Линукс, и че отказва да бачка с федората и се отказах! :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
evga Публикувано Юли 16, 2008 Report Share Публикувано Юли 16, 2008 На мен много ми харесва програмата,използвам я от месеци.Страхотна! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mavro Публикувано Септември 7, 2008 Report Share Публикувано Септември 7, 2008 Изтеглих си Picasa 3 и се интересувам дали има за нея български превод.Много е по-добра от Picasa 2. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 7, 2008 Report Share Публикувано Септември 7, 2008 Изтеглих си Picasa 3 и се интересувам дали има за нея български превод.Много е по-добра от Picasa 2.И на мен лично ми хареса доста повече Picasa 3, но май още няма български превод. Предполагам, че е във финалната версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dakata21 Публикувано Септември 7, 2008 Report Share Публикувано Септември 7, 2008 Спокойно. Гугъл няма да оставят така нещата. Аз също очаквам във финалната версия български език. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nedo7508 Публикувано Ноември 9, 2008 Report Share Публикувано Ноември 9, 2008 Невероятна!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Февруари 16, 2009 Report Share Публикувано Февруари 16, 2009 Как да си изтегля снимките от моя picasa уеб албум.Искам да си кача малко снимки в Фейсбук,но не ми се рови из дискове.Иска ми някакво приложение,а не знам какво. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 17, 2009 Report Share Публикувано Февруари 17, 2009 Примерно това - http://picasaweb.google.com/bo6ko1/Rimini# и даваш Download to Picasa и ще ти се отвори прозорец в Picasa, в който ще се показва прогреса на сваляне на снимките от албума. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Февруари 20, 2009 Report Share Публикувано Февруари 20, 2009 Не става с Модзила иска някакво приложение.Свалих ги с Explorer,не го ползвам,но с него стана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 20, 2009 Report Share Публикувано Февруари 20, 2009 Хммм... я дай снимка от Мозила, като ти дава търси това приложение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bobko81 Публикувано Март 8, 2011 Report Share Публикувано Март 8, 2011 Здравейте в тази тема не е писано от доста време но реших да пиша тук за да не отварям нова.От три дни имам проблем с разглеждане на снимки в Picasa уеб албум.Пробвах с три различни браузъра и едно и също ето снимка какво се появява незнам къде е проблема в сайта или при мен?Имам дори проблем със своя профил появява се същото само надписи без снимки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 8, 2011 Report Share Публикувано Март 8, 2011 Да ползваш специален hosts файл или някаква програма за блокиране на реклами и съдържание? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост