radichev Публикувано Април 25, 2014 Report Share Публикувано Април 25, 2014 Марка Асус характеристики DISPLAY 18.4" (46.70СМ) 16:9 FHD 1920X1080 LEDCPU INTEL® CORE™ I5-3210M 2.5 GHZ 3M CACHE,RAM 16 GB DDR3HDD 3 TB SATA 7200 RPMVIDEO NVIDIA® GEFORCE® 630M 1GB DDR3 VRAM,DVD RW SUPER MULTI DLWLAN 802.11 B/G/N, WEBCAM 0.3MPXLUSB 3.0, VGA, HDMI, 4-IN-1 CARDREADERТЕГЛО 4 КГМоля Всеки да си кажи мнението. Според мен малко видео картата му е слаба. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 26, 2014 Report Share Публикувано Април 26, 2014 На мен ми се струва отличен. Видео картата му е слаба за игри, но то ако искаш да играеш игри, трябва да забравиш за лаптопи така или иначе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Април 26, 2014 Author Report Share Публикувано Април 26, 2014 От доста време не играя игри.По принцип след време може ли да се смени видеокартата на лаптопа с друга по силна знам,че не е лесна смяната на видеокарта на лаптопа отколкото на настолния компютър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Април 27, 2014 Report Share Публикувано Април 27, 2014 Картата ще ти спъва процесора и рамта при игрите.А за смяната, видео чипът е запоен към дънната платка и трябва да се разпои стария и да се запои новият... Щом не го ползваш за игри е добър, дори ще ти вървят заглавия като Crisys 3, Assassin's Creed Black Flag, Metro: Last Light Аз съм с Acer Aspire 5750G и успях да ги изиграя на High/Low/Medium. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 27, 2014 Report Share Публикувано Април 27, 2014 От доста време не играя игри.По принцип след време може ли да се смени видеокартата на лаптопа с друга по силна знам,че не е лесна смяната на видеокарта на лаптопа отколкото на настолния компютър.Ами, значи ще ти е достатъчен лаптопът. Може би дори предостатъчен. Видео картите обикновено не подлежат на смяна. На теория могат да се сменят, дори чиповете да са запоени на дънната платка, но това струва доста и крие рискове. Щом не го ползваш за игри е добър, дори ще ти вървят заглавия като Crisys 3, Assassin's Creed Black Flag, Metro: Last Light Аз съм с Acer Aspire 5750G и успях да ги изиграя на High/Low/Medium. Не мога да ти опиша колко малко вярвам, че си изиграл която и да била от тези три игри на High, че дори и на Medium. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Април 27, 2014 Report Share Публикувано Април 27, 2014 Ами, значи ще ти е достатъчен лаптопът. Може би дори предостатъчен. Видео картите обикновено не подлежат на смяна. На теория могат да се сменят, дори чиповете да са запоени на дънната платка, но това струва доста и крие рискове. Не мога да ти опиша колко малко вярвам, че си изиграл която и да била от тези три игри на High, че дори и на Medium.Не ги играя на Full HD а на 1366x768, така че колкото и да се съмняваш си е така... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 27, 2014 Report Share Публикувано Април 27, 2014 В такъв случай допускам, че може да си ги изиграл на Medium, но не и на High. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Май 17, 2014 Report Share Публикувано Май 17, 2014 Еха, за мен е превъзходен лаптоп. И с този екран 18,4". .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
artgun Публикувано Май 20, 2014 Report Share Публикувано Май 20, 2014 Ако ще гледаш филми и се кефиш поради тази причина на големия дисплей - не бързай!Намери с аналогична матрица и си пусни какво да е филмче от флашка - забележи дали се налага да наклониш екрана към теб, така че да направи остър ъгъл с клавиатурата, при всички положения по-малък от 90 градуса. Пробвай и тогава вземи решението.Аз никога няма да си купя лаптоп с толкова голям екран, т.е. толкова голям! Функцията на лаптопа е да е преносим, да може да издържи известно време на батерия и много често се използва не върху масата, а върху бедрата... Този е големичък - повечко ток ще харчи. Не си написал цената! А като я напишеш влез в кой да е сайт за продажба на преносими компютрии виж за същите пари някой 15 инчов с IPS матрица дали не се вмества в същия бюджет!Драсни после някой и друг ред и Късмет!Ако ще гледаш филми и се кефиш поради тази причина на големия дисплей - не бързай!Намери с аналогична матрица и си пусни какво да е филмче от флашка - забележи дали се налага да наклониш екрана към теб, така че да направи остър ъгъл с клавиатурата, при всички положения по-малък от 90 градуса. Пробвай и тогава вземи решението.Аз никога няма да си купя лаптоп с толкова голям екран, т.е. толкова голям! Функцията на лаптопа е да е преносим, да може да издържи известно време на батерия и много често се използва не върху масата, а върху бедрата... Този е големичък - повечко ток ще харчи. Не си написал цената! А като я напишеш влез в кой да е сайт за продажба на преносими компютри и виж за същите пари някой 15 инчов с IPS матрица дали не се вмества в същия бюджет!Драсни после някой и друг ред и Късмет! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост