StuFF Публикувано Април 24, 2014 Report Share Публикувано Април 24, 2014 Здравейте! Искам да ви попитам един въпрос! Ако кабелният интернет ми е в настолният компютър , и имам рутер ( за да мога да си свържа лаптопа и смартТВ с интернет ) при спирането на настолният компютър , рутерът ще подава ли wi-fi връзка към другите две? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Април 24, 2014 Report Share Публикувано Април 24, 2014 не виждам защо да не подава сигнал,при положение че кабела за интернета ти влиза в рутера и след това от рутера вече ти влиза в настолния компютър и на другите места Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Април 24, 2014 Report Share Публикувано Април 24, 2014 Докато не спре рутера ще имате връзка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Април 24, 2014 Author Report Share Публикувано Април 24, 2014 Благодаря ви много за бързите отговори ! Всичко за сега е добре освен това , че немога да намеря номера на IP шлюза ми за да го въведа , дава ми че няма информация за него ( защото прочетох от 2-3 места и стигнах до едно и също място за търсене на инфо отностно него т.е от лок. ми мрежа ) но там дава , че няма инфо. с Win7 съм ако има значение. Някой може ли да даде идея от каде да го проверЯ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Април 24, 2014 Report Share Публикувано Април 24, 2014 Къде точно трябва да го въведете?Адреса на шлюза е адреса на рутера чрез който се свързвате в интернет,в случая предполагам безжичния рутер.Но не мога да разбера защо трябва да го въведете след като на почти всички домашни рутери имат включен по подразбиране DHCP сървър.Просто се свържете към безжичната мрежа и задайте на компютъра си да получава IP адреса автоматично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост