bobito981 Публикувано Април 21, 2014 Report Share Публикувано Април 21, 2014 Здравейте,имам проблем с изхода за слушалките и за това искам да го разменя с входа на микрофона.Надявам се да има такава програма ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 22, 2014 Report Share Публикувано Април 22, 2014 Каква е звуковата карта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Април 22, 2014 Report Share Публикувано Април 22, 2014 Алтернативен вариант е си вземеш външна звукова карта на USB. Струва от порядъка на 10-20 лева. Не си описал какъв е проблема, но можеш да пръснеш в жака малко контактен спрей при изключен лаптоп. След това вкарай и изкарай 10-15 пъти слушалките /или колонките/ в жака. Ако е бил зацапан може да се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Април 22, 2014 Report Share Публикувано Април 22, 2014 Пробвай с буксата за слушалки и на "фронт панела"-ako имаш (понякога трябва да се "бутне" и в BIOS-a)...варианти се посъбраха . Иначе "размяната" ми звучи несериозно...не че не можеш да включиш слушалките в буксата за микрофон и....ще работят "в режим на микрофон", а качеството е... "задоволително" ,но понякога спасяват положението ( това е ако "нямаш "микрофон),а обратното.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 22, 2014 Report Share Публикувано Април 22, 2014 не че не можеш да включиш слушалките в буксата за микрофон и....ще работят "в режим на микрофон"Това пък какво трябва да означава? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 22, 2014 Report Share Публикувано Април 22, 2014 не че не можеш да включиш слушалките в буксата за микрофонПравиш ли разлика м/у вход и изход? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Април 22, 2014 Report Share Публикувано Април 22, 2014 Правя разлика и...мисля че ясно съм го написал, ако не вярваш - почети малко или -пробвай..."слушалките могат да работят и... - като на микрофон"... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 22, 2014 Report Share Публикувано Април 22, 2014 Правя разлика и...мисля че ясно съм го написал, ако не вярваш - почети малко или -пробвай..."слушалките могат да работят и... - като на микрофон"...Дай да видим и ние как става тоя номер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Април 22, 2014 Report Share Публикувано Април 22, 2014 Дай да видим и ние как става тоя номер.....с гледане не става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 22, 2014 Report Share Публикувано Април 22, 2014 Прав си. С гледане няма да стане, ама това не съм го писал аз:не че не можеш да включиш слушалките в буксата за микрофон и....ще работят "в режим на микрофон" Просто ми стана интересно да видим къв е тоя "режим на микрофон" и да ни обясниш малко за него? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bobito981 Публикувано Април 22, 2014 Author Report Share Публикувано Април 22, 2014 Каква е звуковата карта?Audio Adapter nVIDIA HDMI/DP @ nVIDIA GF116 - High Definition Audio ControllerAudio Adapter Realtek C850 @ nVIDIA nForce4 SLI (CK8-04) - Audio Codec Interface Е тези двете ми ги пише не знам кое точно е звуковата карта Проблема е че прекъсват слушалките,когато са свързани там (трябва да ги държа на определено място за да се чува както трябва) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 22, 2014 Report Share Публикувано Април 22, 2014 Някои от звуковите чипове на Realtek поддържат функцията за разместване на входовете/изходите. Свържи слушалките в желания жак. Евентуално дори ще бъдеш попитан какво си свързал, за да го потвърдиш. Ако бъдеш запитан, просто избери Front Out или Line Out (не знам точно как ще е обозначено). Ако не бъдеш попитан, опитай да отвориш аудио панела на Realtek и да кликнеш два пъти върху жака на микрофона, което може да ти изведе нужното меню.Не знам обаче дали твоя звуков чип ще поддържа това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост