djidjo Публикувано Април 20, 2014 Report Share Публикувано Април 20, 2014 Здравейте.Имам проблем с жената и искам да видя с кого и какво си пише на моя компютър.Намерих в темите една в която беше дадена препратка към сайт с програма за следене.Програмата ме задоволява напълно,но имам проблем с NOD32.Постоянно я трие и дефакто на ден работи по 2 часа.Спирам NOD-а преинсталирам я и след 2 часа пак същото. Програмата е тук http://www.spyarsenal.com/ и е тази Family Keylogger.Ще съм ви много благодарен ако успеете да ми помогнете да се справя с този досаден проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 21, 2014 Report Share Публикувано Април 21, 2014 Можеш да опиташ да добавиш папката на програмата към изключенията на NOD32. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
djidjo Публикувано Април 21, 2014 Author Report Share Публикувано Април 21, 2014 Можеш да опиташ да добавиш папката на програмата към изключенията на NOD32.Има ли някаква възможност като на лаик да ми обясните как става?Признавам си без бой,че компютрите не са стихията ми.Сега уча много работи.Предварително благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 21, 2014 Report Share Публикувано Април 21, 2014 Коя е версията на NOD32 и на какъв език е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
djidjo Публикувано Април 21, 2014 Author Report Share Публикувано Април 21, 2014 ESET NOD32 Antivirus 4.2.67.10 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 21, 2014 Report Share Публикувано Април 21, 2014 На какъв език е? Хайде де, аз ли трябва да ти се моля, за да ти помогна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
djidjo Публикувано Април 21, 2014 Author Report Share Публикувано Април 21, 2014 На какъв език е? Хайде де, аз ли трябва да ти се моля, за да ти помогна?Извинявайте.На английски. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 21, 2014 Report Share Публикувано Април 21, 2014 Двоен клик върху иконата на програмата до часовника -> натискаш клавиш F5 -> Exclusions -> Add..., посочваш желаната папка (или я написваш горе, ако все още не съществува и няма как директно да я посочиш) и потвърждаваш с OK на всички прозорци. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
djidjo Публикувано Април 22, 2014 Author Report Share Публикувано Април 22, 2014 Стана,всичко работи перфектно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
djidjo Публикувано Април 22, 2014 Author Report Share Публикувано Април 22, 2014 Стана,всичко работи перфектно.И, не.Преди малко Нода пак я засече и я изтри или по точно я вкара под карантина и аз я върнах от там.Направих както ми казахте,но без последната стъпка където трябваше да ми се появят отметки.Такива не се появиха и аз кликнах върху папката,програмата се приложи в прозорчето след което потвърдих с ОК.Ама явно нещо пак съм сгрешил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 23, 2014 Report Share Публикувано Април 23, 2014 Двоен клик върху иконата на програмата до часовника -> натискаш клавиш F5 -> Real-time file system protection -> Setup... -> Options, махаш двете отметки на Potentially unwanted/unsafe applications, и потвърждаваш с OK на всички прозорци. Рестартирай за всеки случай и виж дали ще продължава да се засича. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
djidjo Публикувано Април 23, 2014 Author Report Share Публикувано Април 23, 2014 Сега вече всичко е ОК.Много Ви благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Април 23, 2014 Report Share Публикувано Април 23, 2014 Сега вече всичко е ОК.Много Ви благодаря. После кажи какъв е резултатът. Имаше ли полза? Чакаме отзива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
djidjo Публикувано Април 23, 2014 Author Report Share Публикувано Април 23, 2014 После кажи какъв е резултатът. Имаше ли полза? Чакаме отзива.Пак греда.След 7 часа работа Нода пак я засече и изтри.Дали няма да е по-лесно да намеря друга програма и да инсталирам нея?Поне 10 пъти проверих дали съм направил всичко правилно,и да, правилно е.Сега рестартирах компютъра хвана я веднага и я вкара под карантина. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Април 24, 2014 Report Share Публикувано Април 24, 2014 Аз имах предвид за резултата от експлоатацията, но ти си останал на място. Няма да е лошо да покажеш снимки на настройките, които си бутнал в NOD да видим, че си оказал каквото трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост