cracking Публикувано Август 27, 2006 Report Share Публикувано Август 27, 2006 Имам форум IPB версия 2.0.2 и искам да си взема лиценз, но се страхувам, че когато си инсталирам новата версия сегашната информация в самия форум ще изчезне и ще трябва на ново да се започне, а това не мога да си го позволя. Е как ще мога да си прехвърля информацията от 2.0.2 в 2.1.7, която е сега най-новата версия. Моля за съвет! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Август 28, 2006 Report Share Публикувано Август 28, 2006 Няма да изчезне, освен ако не си инсталирал модове и допълнителни подобрения към форума. Иначе информацията като мнения, потребители, групи и т.н. се пази в базата с данни, която може много лесно да се прехвърли от стария форум към новия. Ти инсталирал ли си нещо допълнително? Дай малко подробности и ще звънна до IPB да ги питам как точно стоят нещата и какво може да направим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WarezRu Публикувано Август 28, 2006 Report Share Публикувано Август 28, 2006 Имам форум IPB версия 2.0.2 и искам да си взема лиценз, но се страхувам, че когато си инсталирам новата версия сегашната информация в самия форум ще изчезне и ще трябва на ново да се започне, а това не мога да си го позволя. Е как ще мога да си прехвърля информацията от 2.0.2 в 2.1.7, която е сега най-новата версия. Моля за съвет! Във 10 други форума ти отговорих ето и тук пак:няма значение какви модове си инсталирал,този лиценз се бази в бд-то аз лично съм си ъпдейтвал и неми се е губил никога пп ако се губеше така лесно,никой нямаше да ъпдейтва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Август 29, 2006 Report Share Публикувано Август 29, 2006 Само ще цитирам: From: Invision Power Customer Center [mailto:support@invisionpower.com] Sent: Wednesday, July 19, 2006 12:50To: metevm@aseur.comSubject: [#287656] Support Desk Response ( From Invision Power Customer Center ) Thank you for contacting Invision Power Services. Debbie has responded to your Invision Power Services request. ----------------------------------------------- Hello, In order to upgrade your board for you, we require the following information; Web Site Address: FTP Address:FTP Username:FTP Password: Administrator Username: Administrator Password: Current IPB Version: Disclaimer Agreement: I understand that any third-party skins and/or modifications will be lost during the upgrade process. Regards, Debbie RuffIPS Customer RelationsPeterborough, UKInvision Power Services, Inc. ----------------------------------------------- Трябва да направиш разлика между ъпдейтване на форума и ъпдейтване на лиценза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cracking Публикувано Август 31, 2006 Author Report Share Публикувано Август 31, 2006 Извинете за късния отговор :( Мене ме притеснява, защото на новата версия 2.1.х таблиците в базата са повече от тази на 2.0.х, а модовете ще си ги инсталирам после пак не е проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Август 31, 2006 Report Share Публикувано Август 31, 2006 Няма проблем с таблиците, от IPB извършват безплатен ъпгрейд, само че не знам дали няма да ти направят проблем, че досега не си бил с лицензиран форум, но не мисля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cracking Публикувано Август 31, 2006 Author Report Share Публикувано Август 31, 2006 @Tragedy нямам думи как да ти се отблагодаря. Благодаря ти за услугата Форума вече е готов лицензиран и ъбгрейднат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост