ares85ares Публикувано Април 15, 2014 Author Report Share Публикувано Април 15, 2014 Тестът е направен. Рам паметта си е ок. Пробвах и с по-стар драйвер - все същото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Април 15, 2014 Author Report Share Публикувано Април 15, 2014 Дали проблема е хардуерен? При самата инсталация на Windows7 зацикли 2 пъти и трябваше да започвам отначало. Как да разбера дали проблема е хардуерен и кой точно елемент е проблемен? Да забива на тези мини игри... Не мога да си го обясня. Не ми се иска да връщам пак ХР, но и това не е гаранция,че забиването на игрите ще спре.Да не съм пропуснала някой драйвер? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 15, 2014 Report Share Публикувано Април 15, 2014 Ще е добра идея да се огледа дънната платка за подути/разтекли кондензатори. Същото се отнася и за захранващия блок. Алтернативно, имаш ли възможност да измериш напреженията на захранването? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Април 15, 2014 Author Report Share Публикувано Април 15, 2014 Ще прикача нов отчет от AIDA64 от днес, след като сложих по-стар драйвер. Имах някаква надежда, защото оценката на ОС система се покачи, но игрите забиват и това е... Според мен и клиповете не вървят много добре, но приятелката ми ме убеждава, че не е така. Ето новият отчет в DOX. Извинявам се, не видях, че си отговорил. Как да измеря напреженията? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 15, 2014 Report Share Публикувано Април 15, 2014 С мултицет. Описано е в тази тема, към края. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост