quattro Публикувано Април 9, 2014 Report Share Публикувано Април 9, 2014 Здравейте. От 1-2 дена имам този проблем. Включвам си лаптопа и долу иконката за Wireless ми пише " Not Connected" и седи с " Х" . Пробвам се с " Enable/Disable" или да изключа от копчето на самият лаптоп Wi-Fi, но не става. И дотук ми свършиха идейте. Лаптопа е Toshiba WinXP SP3 ако това е от значение. Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Април 9, 2014 Report Share Публикувано Април 9, 2014 Показва ли някакви безжични мрежи?Пробвайте да се свържете ръчно към някоя мрежа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Април 10, 2014 Author Report Share Публикувано Април 10, 2014 Не. Не показва никакви мрежи. Ще пробвам да се включа директно с кабел и ще кажа резултата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Април 10, 2014 Report Share Публикувано Април 10, 2014 С кабел би трябва да проработи.Доколкото знам чипсетите за Ethernet и Wireless са отделни.Можете да пробвате като преинсталирате драйвера на безжичната карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Април 10, 2014 Author Report Share Публикувано Април 10, 2014 Никога не съм имал допир до Wi-Fi и не съм запознат как да го направя това.. Може би няма как да ми помогнете по интернет. Явно трябва да се допитам до някой сервиз колкото и да не ми се иска. Дайте някакви предложения наистина искам да го разреша този проблем без да го давам на сервиз. Ще ми одерат кожата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Април 10, 2014 Report Share Публикувано Април 10, 2014 Здравейте.Вероятно проблемът е в драйверите и ще ни бъде много от полза ако ни кажете точния модел на лаптопа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Април 11, 2014 Author Report Share Публикувано Април 11, 2014 Лаптопът е : toshiba satelitte a300 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Април 12, 2014 Report Share Публикувано Април 12, 2014 Наскоро ме извикаха, да оправя абсолютно същият проблем... Отворете център за мрежи и споделяне>дясно копче на Wireless Networks Connections>Свойства>Конфигуриране>Управление на захранването>Махнете всички тикове и натиснете OKАко не се оправи, може да е проблем с драйвера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Април 12, 2014 Author Report Share Публикувано Април 12, 2014 Май направих нещо грешно.. Опитах това което каза и не стана. Но там в свойства имаше опция : Uninstall Driver . Но сега ми изчезна Wi-Fi Wireless Network.. Няма го в Network Connections? Как да инсталирам драйвера на ново?Искам да добавя нещо което съм забравил сигурно е важно. Когато пробвам директно с кабел и опитам да влезна в някой саит ми пише да се обадя до тези до интернета защото имам нов Мак Адрес. Понеже наскоро стана проблем тук и смениха нещо и явно мак адреса е друг? Възможно ли е това да е проблема, че не съм потвърдил мак адреса на интернет доставчиците? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Април 13, 2014 Report Share Публикувано Април 13, 2014 Свързваш се директно без рутер? Ако е без намесата на рутер, ми пиши на skype first_banned, за да ти помогна да го настроим или потърси в форума има тема за настройване.За новият драйвер - http://driverswin.com/goto/http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/lan-20080616113754.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост