Гост Zig Zag Публикувано Април 5, 2014 Report Share Публикувано Април 5, 2014 След един рестарт на уиндоус, системата ми изисква да сканира външен хард диск за грешки. Необходимо ли е това, в случай че преинсталирам Уиндоус? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Април 5, 2014 Report Share Публикувано Април 5, 2014 След един рестарт на уиндоус, системата ми изисква да сканира външен хард диск за грешки. Необходимо ли е това, в случай че преинсталирам Уиндоус?Докато не го пуснеш сканирането, винаги ще те предупреждава.То във другата тема Night_Raven ти каза че е наложително да го направиш, но ти реши да сондираш още мнения.Нищо софтуерно няма да бъде засегнато.Това съобщение може да е и за повредена /счупена/ файлова система, която има нужда дда се поправи.Или повредени сектори. Но там ще бъдат само изолирани. А файловете преместени.Така че няма причина за притеснение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Април 5, 2014 Report Share Публикувано Април 5, 2014 На новоинсталиран уиндоус пак излизаха предупрежденията за грешки в устройството (външния хард диск). Имах включена флашка, за нея уиндоус не е мрънкал. Единствено за външния хард и за вътрешния хард. Дадох да сканира дватя дяла на устройството (на външния хард) и даде, че нищо не открил. След това нямаше предупреждения повече. Интересно кое му диктува, че се налага сканиране?Между впрочем, да не пропусна да се оплача, вчера направих запис от телевизията и бях много радостен на придобивката. Днес (демек на следващия ден) пускам компютъра и записа беше с размер 0 kb. Една от останалите две картинки беше се увредила. Мен ми мяза на вирус. Или по-скоро е омазването на Shadow Defender, който трябваше да изключи данните от Мои Документи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Април 5, 2014 Report Share Публикувано Април 5, 2014 На новоинсталиран уиндоус пак излизаха предупрежденията за грешки в устройството (външния хард диск). За всички дискове мрънкаше. Дадох да сканира дватя дяла на устройството (на външния хард) и даде, че нищо не открил. След това нямаше предупреждения повече. Интересно кое му диктува, че се налага сканиране?Между впрочем, да не пропусна да се оплача, вчера направих запис от телевизията и бях много радостен на придобивката. Днес (демек на следващия ден) пускам компютъра и записа беше с размер 0 kb. Една от останалите две картинки беше се увредила. Мен ми мяза на вирус.Ако е било нещо счупено във файловта система, ти нама да разбереш дали е поправено и как точно е станало.А по вторият ти въпрос:Дай повече подробности.Със какво си записал?След записа провери ли веднага. Дали въобще е имало пълен запис.Смисъл да си мислиш че записваш а да не е така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Април 5, 2014 Report Share Публикувано Април 5, 2014 След записа провери ли веднага. Дали въобще е имало пълен запис.Смисъл да си мислиш че записваш а да не е така. Да-да! Много добре си спомням, че го пуснах да видя с очите си как материалът е в ръцете ми, защото постоянно съм го отървавал и не ми се вярваше, че сега е в ръцете ми. Но..... и сега съм го изтървал по ирония на съдбата. За трети път! Показва 0 kb и се намираше в мои документи дял "C". Вече го нямам този уиндоус и всичко върви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Април 8, 2014 Report Share Публикувано Април 8, 2014 Тест бъг SoftVisia Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост