Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте,имам въпрос свързан със skype.

До сега съм нямал такъв проблем ама ми доиде реда да бера ядове,та:-преинсталирах си компа и до сега както казах нямах проблеми със някоя програма от рода  на skype ама уви и това се случи.След преинстала нещо не може да се инсталира skype и не знам защо се получава това.

Можете ли да ми помогнете?- поинеже вече съм теглил над 50 вида skype и нито един не става все една и съща грешка ми дава и не продължава напред.Успях да инсталирам само един които е много стара версия но веднага поиска обновяване и се получи същият гаф.Вече незнам какво да правя.

Сподели другаде

Не съм много наясно но, стара(портабъл версия) качват хората когато компютъра е стар, уж за да не се товари. Въпреки че мнения много. Най-новата версия от сайта на Скайп, ако не се инсталира, -трябва да качиш снимки на това какви грешки ти излизат. Така се прави, за да ти се помогне.

Сподели другаде

Да голяма грешка от моя страна да не ви кажа каква е грешката,за което се извинявам.

Сега ще ви пиша да видите каква е грешката.

Failed to get proc address for GetlogicalProcessor information (KERNEL32.dll)

ето това ми изписва когато инсталирам Skype и го стартирам

Сподели другаде

Трябва ти Service Pack 3. Или преинсталирай с Windows с вграден сервизен пакет, или го изтегли от тук и го инсталирай. Предлагам и преинсталация, защото инсталирането на Service Pack 3 на система с други инсталирани актуализации, драйвери и програми, може в някои ситуации да обърка някои неща. Преинсталацията е по-чистият вариант.

Сподели другаде

Ами XP 2.,но нали до преди да използвал Win.7 съм използвал пак същия XP2

възможно ли е да е от операционната система

Задължително инсталирай Service Pack 3.

Сподели другаде

ok  това ще го направя но може ли някой да ми отговори ако наистина това е проблема как до сега като съм бил винаги със SP2 е нямало проблеми и от сега вече ги има тези проблеми

иначе благодаря за помоща щом трябва да се преинсталира го пускам ама ми е любопитно да намеря отговора на това

Сподели другаде

"Проблемът" е наличен след версия 6.6 на Skype - въведено е изискване за поддръжка на инструкции, налични в SP3 за Windows XP; решението е да инсталираш SP3.

Ако след това Skype не ти "разпознае" камерата, деинсталирай го и инсталирай тази версия.

Сподели другаде