ridik1983 Публикувано Март 31, 2014 Report Share Публикувано Март 31, 2014 Здравейте,имам въпрос свързан със skype.До сега съм нямал такъв проблем ама ми доиде реда да бера ядове,та:-преинсталирах си компа и до сега както казах нямах проблеми със някоя програма от рода на skype ама уви и това се случи.След преинстала нещо не може да се инсталира skype и не знам защо се получава това.Можете ли да ми помогнете?- поинеже вече съм теглил над 50 вида skype и нито един не става все една и съща грешка ми дава и не продължава напред.Успях да инсталирам само един които е много стара версия но веднага поиска обновяване и се получи същият гаф.Вече незнам какво да правя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 31, 2014 Report Share Публикувано Март 31, 2014 Не ти ли мина през ума, че ние не можем да познаем/гадаем каква грешка ти се е появила? А без да знаем това, няма как да помогнем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Март 31, 2014 Report Share Публикувано Март 31, 2014 Не съм много наясно но, стара(портабъл версия) качват хората когато компютъра е стар, уж за да не се товари. Въпреки че мнения много. Най-новата версия от сайта на Скайп, ако не се инсталира, -трябва да качиш снимки на това какви грешки ти излизат. Така се прави, за да ти се помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ridik1983 Публикувано Април 1, 2014 Author Report Share Публикувано Април 1, 2014 Да голяма грешка от моя страна да не ви кажа каква е грешката,за което се извинявам.Сега ще ви пиша да видите каква е грешката.Failed to get proc address for GetlogicalProcessor information (KERNEL32.dll)ето това ми изписва когато инсталирам Skype и го стартирам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 1, 2014 Report Share Публикувано Април 1, 2014 Каква е операционната система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ridik1983 Публикувано Април 3, 2014 Author Report Share Публикувано Април 3, 2014 Ами XP 2.,но нали до преди да използвал Win.7 съм използвал пак същия XP2възможно ли е да е от операционната система Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 3, 2014 Report Share Публикувано Април 3, 2014 Трябва ти Service Pack 3. Или преинсталирай с Windows с вграден сервизен пакет, или го изтегли от тук и го инсталирай. Предлагам и преинсталация, защото инсталирането на Service Pack 3 на система с други инсталирани актуализации, драйвери и програми, може в някои ситуации да обърка някои неща. Преинсталацията е по-чистият вариант. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 3, 2014 Report Share Публикувано Април 3, 2014 Ами XP 2.,но нали до преди да използвал Win.7 съм използвал пак същия XP2 възможно ли е да е от операционната система Задължително инсталирай Service Pack 3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ridik1983 Публикувано Април 5, 2014 Author Report Share Публикувано Април 5, 2014 ok това ще го направя но може ли някой да ми отговори ако наистина това е проблема как до сега като съм бил винаги със SP2 е нямало проблеми и от сега вече ги има тези проблеми иначе благодаря за помоща щом трябва да се преинсталира го пускам ама ми е любопитно да намеря отговора на това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 5, 2014 Report Share Публикувано Април 5, 2014 "Проблемът" е наличен след версия 6.6 на Skype - въведено е изискване за поддръжка на инструкции, налични в SP3 за Windows XP; решението е да инсталираш SP3.Ако след това Skype не ти "разпознае" камерата, деинсталирай го и инсталирай тази версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 5, 2014 Report Share Публикувано Април 5, 2014 Новите версии на Skype не би трябвало да имат проблеми с камери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост