aaster23 Публикувано Март 7, 2014 Report Share Публикувано Март 7, 2014 DxDiagx32.txtDxDiagx64.txtЗдравейте SoftVisia потребители.Имам проблем с видео картата ми...Току що си направих преинсталация, вдигнах си всички драйвъри (+най-новия за моят GPU) но не мога да инсталира VCRedist.Наскоро си го бях инсталирал но след преинсталацията, не мога...Взел съм го от Assassin's Creed Black Flag...Та ето какъв error ми дава : The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect.Прикачил съм DXDiag.При DXDiag ми открива GPU в CPU-то като Main card ...OS: Windows 7 Ultimate x64GPU: Nvidia Geforce 540M (поддържа DirectX11)Току що си вдигнах Darksiders II и ми дава error, че липсвал MSVCRD100.dllLeague Of Legends - d3dx9_39.dllWarcraft 3 си тръгва без никакъв проблем...Направо вече се опитлах с тези бъзици и простотии от големите компании, производители на игри .... Не стига, че деоптимизират игрите докрай ами сега и трябват 2 милиона драйвъра за някаква смешна игра... Ако може да попитам, Java пълен боклук ли е ? Само аз ли се преинсталирвам 2-ри път, след като направих грешката след първата преинсталация, да си изтегля Java?Ако може да кажете защо е така...?С уважениеaaster Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 8, 2014 Report Share Публикувано Март 8, 2014 Та ето какъв error ми дава : The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect.Погледни някоя папка да не съдържа в името си следните специални знаци: \\ \\ / [ ] : % ^ & * | < > + ; = . ? " Току що си вдигнах Darksiders II и ми дава error, че липсвал MSVCRD100.dllДава ти грешка, защото нямаш MS Visual C++ .Изтегли го от: тук(64) тук(32) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Март 8, 2014 Author Report Share Публикувано Март 8, 2014 Този проблем го оправих още вчера, а днес разгадах и загадката с DirectX.... но все пак благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 8, 2014 Report Share Публикувано Март 8, 2014 а днес разгадах и загадката с DirectX Няма ли да споделиш как си се справил? Ако има някой със сходен проблем и като погледне темата ще знае как да си реши проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Март 9, 2014 Author Report Share Публикувано Март 9, 2014 Изтеглих си Vcred от сайта на Microsoft, след което ми се появи d3dx9_39.dll error и си изтеглих това: http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=35 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост