Torro Публикувано Март 7, 2014 Report Share Публикувано Март 7, 2014 Здравейте, Ползвам вече 7-ма година машината и не е мръднала. Работя с тежки програми като ArcGIS, IDRISI, AutoCad, Erdas Imagine, а отскоро използвам и Visual Studio. Разбира се, има известно бавене, но не мога да кажа, че е непоносимо. Въпреки всичко, тези дни ме разчовърка идеята за SSD хард диск. Чел съм много и знам, че увеличават значително работата на компютъра. В моят случай, това би ми се отразило много добре. Спрял съм се на следните два: Crucial М500 2.5-inch 240GB SATA 6Gb/s и Samsung 840 EVO 250GB 2.5 inch Бихте ли споделили някакви впечатления ако сте ползвали някой от двата? И мислите ли, че ще паснат на моят лаптоп? Прегледах ревюта и сравнения, и като цяло Самсунга е по-добър и може би клоня към него, но пък в официалният сайт на Crucial пише, че този хард диск става за моят лаптоп. За съжаление, официална информация за Самсунга не намерих. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Март 7, 2014 Report Share Публикувано Март 7, 2014 Здравей. Може да снабдиш лаптопа, който си посочил със SSD диск, но дали ще върви добре е друг въпрос. Тези дискове, наистина значително ускоряват работата на компютъра, и си струва да човек да има поне един такъв, особено за операционната система и програмите в нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Март 8, 2014 Report Share Публикувано Март 8, 2014 То е хубаво човек да има един, ама се "износват" за 1-2 години.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост