Jump to content

Съвет за SSD - Dell Vostro 1500 ?

Препоръчан пост

Здравейте,

Ползвам вече 7-ма година машината и не е мръднала. Работя с тежки програми като ArcGIS, IDRISI, AutoCad, Erdas Imagine, а отскоро използвам и Visual Studio. Разбира се, има известно бавене, но не мога да кажа, че е непоносимо. Въпреки всичко, тези дни ме разчовърка идеята за SSD хард диск. Чел съм много и знам, че увеличават значително работата на компютъра. В моят случай, това би ми се отразило много добре. Спрял съм се на следните два:

и

Бихте ли споделили някакви впечатления ако сте ползвали някой от двата? И мислите ли, че ще паснат на моят лаптоп? 

Прегледах ревюта и сравнения, и като цяло Самсунга е по-добър и може би клоня към него, но пък в официалният сайт на Crucial пише, че този хард диск става за моят лаптоп. За съжаление, официална информация за Самсунга не намерих. 

Сподели другаде

Здравей. Може да снабдиш лаптопа, който си посочил със SSD диск, но дали ще върви добре е друг въпрос. Тези дискове, наистина значително ускоряват работата на компютъра, и си струва да човек да има поне един такъв, особено за операционната система и програмите в нея.

Сподели другаде