ozic Публикувано Март 4, 2014 Report Share Публикувано Март 4, 2014 С ОС УИН 7 съм.Свалих си филм с качество Blue Ray. Файлът е един с големина 10 ГБ. Искам да го изтрия, но лаптопът ми блокира, искам да го преименувам, но пак блокира, искам да го гледам, но пак блокира. Опитвам да сваля същия файл наново - пак блокира.Как да изтрия този файл? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 4, 2014 Report Share Публикувано Март 4, 2014 Пробвай с програмата Unlocker или в Safe Mode режим на работа, ако още не иска да се изтрие.. ми дай пътя до файла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Март 5, 2014 Author Report Share Публикувано Март 5, 2014 Рестартирах няколко пъти и накрая се изтри с Унлокер. Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Март 6, 2014 Report Share Публикувано Март 6, 2014 Рестартирах няколко пъти и накрая се изтри с Унлокер. Благодаря Видя ли? И сам се оправи. Не са ти нужни никакви програми. Просто е трябвало или да бъдеш по-наблюдателен или да пристъпиш към действие, вместо да чакаш......... и т.н. да не са онеса, че пак ще ме баннат по смотрение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Март 6, 2014 Report Share Публикувано Март 6, 2014 Не са ти нужни никакви програми.Едва ли: Рестартирах няколко пъти и накрая се изтри с Унлокер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 6, 2014 Report Share Публикувано Март 6, 2014 че пак ще ме баннат по смотрение. Като ръсиш ненужни хейтърски коментари е нормално да ти трият мненията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Март 6, 2014 Report Share Публикувано Март 6, 2014 Рестартирах няколко пъти и накрая се изтри с Унлокер.Е можело е и без него. Не е било необходимо да го изполваш в дадения момент след рестарта. Като ръсиш ненужни хейтърски коментари е нормално да ти трият мненията.И това става само защото трябва да се пази егото на хора, които не носят на шеговити епитети. Ако направя карикатура на някой, и нея ще заличат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Март 6, 2014 Report Share Публикувано Март 6, 2014 Е можело е и без него.Няма как да знаеш... Нали? И това става само защото трябва да се пази егото на хора, които не носят на шеговити епитети.Май не е моя работа, но мисля, че "шеговитите епитети" съвсем не са основната причина. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Март 6, 2014 Report Share Публикувано Март 6, 2014 "Искам да го изтрия, но лаптопът ми блокира"- Ще блокира я. Първо се спира utorrent и се изчаква да завърши процеса по излизане 3 минути без да пипаш. "Искам да го преименувам, но пак блокира"- Няма как да промениш или изтриеш файл, който е заключен от utorrent или друга програма или плеър. "искам да го гледам, но пак блокира"- Ще блокира я. Незавършен файл или тежък за операционната система файл в комбинация с например антивируснатата ти са в състояние да ти гътнат портативното ти малокалибрено компютърче, чието предназначение ще прескоча за какво е. "Опитвам да сваля същия файл наново - пак блокира"- Ще блокира я. Куфарчето ти от къде да знае какво точно искаш да правиш с този файл? Малко ли издевателство имаше над него? "Как да изтрия този файл?"- Трие се с интуиция. Отваряш "диспечера на задачи" и спираш процесите, които блокират работата. При неправилна работа е възможно да ти блокира и диспечера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 6, 2014 Report Share Публикувано Март 6, 2014 "Как да изтрия този файл?"- Трие се с интуиция. Отваряш "диспечера на задачи" и спираш процесите, които блокират работата. При неправилна работа е възможно да ти блокира и диспечера.Отвори Task manager спри процеса explorer.exe и върви трий файла...? Как ти се струва? Защото ситуацията тука е така... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост